2777
2789
عنوان

دندان پزشکی جهاد دانشگاهی مشهد

7041 بازدید | 7 پست

دوستان کسی برای دندونش رفته ؟نمی دونید قیمت کشیددن چجوریه؟ چجوری باید نوبت بگیرم؟ لطفا اگه می دونید بگید؟ دانشگاه فردوسی هم همینطوره؟

خواهر های عزیزم لطفا یه صلوات هدیه کنید به قلب مهربون آقا امام زمان (عج)
بابام رفته بود ی بار میگف خوبه قیمتاش توی گوگل بزن شمارشونو میاره

خیلی ممنون

خدا کنه جواب بدن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دانشگاه فردوسی برو تو سایتش نوبت بگیر وگرنه باید بری اونجا منتظر بمونی شاید بهت نوبت بدن علاف میشی پرونده تشکیل میدی بعد بهت میکن کی بری هزینه اشم خیلیی کمه مثلا من عصب کشی دندون ۴کاناله اونجا سیصد تومن انحام دادم 

البته نمیدونم الان دانشجوها کار انجام میدن یا نه.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
دانشگاه فردوسی برو تو سایتش نوبت بگیر وگرنه باید بری اونجا منتظر بمونی شاید بهت نوبت بدن علاف میشی پ ...

ببخشید کدوم قسمت باید نوبت بگیرم؟

دانشگاه فردوسی برو تو سایتش نوبت بگیر وگرنه باید بری اونجا منتظر بمونی شاید بهت نوبت بدن علاف میشی پ ...

وای چقد خوببب

چطوری؟؟؟؟

💙یک کشور آزاد خوب و پیشرفته کشوری که فقیری توش نباشه همه جوونا کار داشته باشن به همراه مردم روشن فکری که سرشون تو کار خودشون باشه آرزوی قلبی من💞 بیاین یاد بگیریم به علایق همدیگه توهین نکنیم بی حجاب یا باحجاب بودن کسیو مسخره نکنیم ..هرکیو تو قبر خودش میزارن🦋🦋🦋