2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نام خدا

۱

۱۷سالم بیشتر نبود که مادر بزرگمو از دست داده بودم غمی که هیچوقت تسکینی نداشت زنی که ۱۵سال اخر زندگیشو وقف من کرده بود  میگفت آخرین ارزوم فقط اینه که ازدواج کنی و لباس عروس رو تو تنت ببینم .چند ماه اخر زندگیش قدرت بلند شدن از جاش رو نداشت و من اون چند ماه با عشق همه ی کارهاشو انجام میدادم حتی دستشوییش  با من بود دوست نداشت عمه م کارهاشو انجام بده و میگفت دختر خودم هست به اون احتیاجی نیست .وقتی فوت کرد داغون شدم هنوزم صدای زجه هام تو گوشمه اونجا برای اولین بار مادرمو دیدم اومده بود تسلیت بگه من اما با سردی تمام از کنارش رد شدم و در جواب بقیه که میگفتن اون مادرته میگفتم مادر من مرد و الان زیر خروار ها خاکه خواهشن این کلمه مقدسو به هر کسی نسبت ندید سر خورده و نارحت از بین جمعیت رفت من با تمام نفرتم آرزو میکردم کاش اون میمرد بجای مادر بزرگم اتفاقایی که بعد فوت مادر بزرگم افتاد همه یهیویی و عجیب بودن مثل برگشتن مهدی، بی آبرویی که به بار آوردم با اعتماد بی جام به مهدی ،به دنیا اومدن خواهر کوچولویی که همه زندگیم شد و در نهایت اومدن پویا تو زندگیم . مهدی برگشت و با یه ترفند سعی کرد منو بکشونه خونه ی دوستش و بعد به همه ی دوستاش و اشناها گفته بود که باهام راب.طه داشته و من دیگه با.کره نیستم وقتی پویا صمیمی ترین و عجیب ترین دوست مهدی که من هیچوقت ندیده بودمش بهم زنگ زد و ثابت کرد که مهدی تا چه حد کثیفه جز تاسف و فاصله گرفتن از مهدی کاری از دستم بر نمیومد

تو تایپک قبلم تا ۱۷سالگیمو‌گفتم اینجام بقیشو 

برم بخونم پس از وقتی میزاری

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

۲

چند ماهی با مهدی و ماجرا هایی که درست میکرد درگیر بودم مثلا زنگ‌میزد که با فلان دوستت رل زدم ولی الان پیله کرده که تو هنوز با من ارتباطی تو بهش بگو یا نمی دونم فردای همون روز زنگ میزد که دلم برات تنگ شده بیا ببینمت دیگه واقعا عاصی شدم یه روز رفتم یه سیم کارت گرفتم تو راه برگشت به خونه یه پسری که اصلا قیافه و تیپش به دل نمی نشست بهم زل زده بود و ولم نمی کرد اومد جلو و خودشو معرفی کرد که اسمش پویاس و دوست مهدیه و همونیه که هر روز بهم زنگ‌ میزنه البته به صورت ناشناس .خیلی خورد تو ذوقم تصورشم نمی کردم اون ناشناس همچین ادمی باشه به نظرم خیلی خز بود و اصلا ازش خوشم نیومد با حیله و ترفند شماره جدیدی که هنوز سیمشو ننداخته بودم رو گوشیم ازم گرفت .مهدی رو مثل یه دندون لق کشیدم انداختم دور از دیگران میشنیدم که چجوری بال بال میزنه باهام حرف بزنه اما من هرجا متوجهه میشدم اون هست اصلا نمی رفتم با دوستایی که با مهدی ارتباط داشتن قطع رابطه کردم و شماره جدیدمو جز پدرمو ثریا(نا مادریم)و پویا هیچکس نداشت تو همین دوران بود که دختر عمه م شوهر کرد و مثل کسایی که به جایزه نوبل رسیدن خودشو میگرفت برام و عمه م هی پز داماد نظامی و قد بلندشو میدادو میکوبید تو سرمون .زنگ زدنای پویا به روزی ده بیست بار رسیده بود و کاری کرده بود که اونم بلاک‌کنم اما باز دست بردار نبودبرگشتم دانشگاه و درسموادامه دادم گه گاهی پویا میومد جلو دانشگاه و با خواهش و تمنا منو میبرد بیرون تو همین بیرون رفتنا بود که متوجه شدم از خانواده سرشناس و پولداریه و خودشم نظامیه از اون کله گنده ها با خودم گفتم اینجوری دهن دختر عمه م رومیبندم بعد یه مدت میگم ازش خوشم نیومد کات کردیم

به نام خدا ۱ ۱۷سالم بیشتر نبود که مادر بزرگمو از دست داده بودم غمی که هیچوقت تسکینی نداشت زنی که ۱ ...

خب

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!

بقیش کو دختررر

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!