2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

67 بازدید | 2 پست

۴ ماه پریود نشدم

یدونه امپول پروژسترون زدم بعد دوهفته چندتا لک خون قهوه ای دیدم و تمام

یک هفته بعدشم از دادم منفی بود(دخترم و از،رابطه سطحی و پیشاب میترسیدم)

اما بعد اون لکه ها زیر دلم مبهم درد میگرفت تا اینکه دیشب سمت چپ دلم و زیرشکمم درد شدید گرفت و تهوع گرفتم

رفتم سونو گف فقط تنبلی تخمدان دارم

ماما هم گف احتمال بارداری نیس چون خون دیدی

اما ترشح دادم 

ممکن عفونت داشته باشم؟؟؟؟

ممنون میشم کمک کنید

تمام منی،ناتمام منی❤

خب وقتی دختری چطور امکان واره باردار باشی 😐

تنبلی تخمدان باعث تهوع اینا نمیشه بعد تو با اینکه پروژسترون زدی خونریزیت کم بوده شایدم کم خونی برو پیش متخصص زنان احتنال عغونتم هست برو واست ازمایش بنویسه خب 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

منم تنبلی شدید داشتم 

بعد ۶ سال باردار شدم با کارایی که تو تاپیک آخر صفحه دو گفتم برو بخون 

ان شاالله باردار بشی و بارداریت به سلامتی باشه گلم 

اگه میخوای بچت تو فامیل تک باشه برو این مطالب بخون ان شاالله مثل من نتیجه بگیری  زیبایی هوش اخلاق خوش روزی و....😉

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.