هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍
سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
قرصایی مثه ازیترومایسین و کلداستاپ یذ سرماخوردگی ب علاوه استامینوفن... من خودم هفته پیش خوب شدم
تب لرز داشتم سرم سنگین بود سرفه میکردم باهمینایی ک گغتم خوب شدم فقطم یک هفته درگیر بودم
سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
اگر گلوت درد میکنه یا سرفه هات زیادن، نصف لیوان آب جوش یکم نمک ۴،۵ قطره هم آب لیمو ترش رو باهم ترکیب کن قرقره کن، ولی یکی دو قُلُب آخرشو بخور خیلی سینت سبک میشه