راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبهدوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
من الان تو پر بازدید پیام گذاشتم چند تا از فامیلامون تو سایتن یکی شون کاربریم رو داره نمیخوام ...
دروغ خوبی بودش برا تاپیک هات پاک شه😂😂😂
افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید ب: اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو مینویسم💕
نی نی یار تو روخدا بیا ببینم چرا همیشه حذف تاپیک تعطیله الان تو پربازید پیام گذاشتم چند تا از اقوام نزدیکمم تو سایتن یکشون اسم کاربریم رو میدونه اما نمیدونه تو سایتم لطف کن این لینکارو حذف کن تو روخدا هر لحظه برن تمامم زندگیم رو بخونن
من الان تو پر بازدید پیام گذاشتم چند تا از فامیلامون تو سایتن یکی شون کاربریم رو داره نمیخوام ...
روزی یدونه بیشتر حذف نمیشه
تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبهدوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
تو بگو دروغ ولی به امام حسین راست میگم من کاربریم رو بعد شیش هفت ماه برگردۉنندم اونی که میگم کاربریم رو داره خبر نداره یه خورده مث سناریو میمونه ولی به خدا زبۉنم روزه است دروغ نمیگم
بابا من موقع رفتم تعطیل بود چرا سایت رو درست نمیکنید که کسی خواست تاپیک خودش رو پاک کنه همه زندگیم ر ...
برای من یه مورد بفرستید پاک میکنم