2777
2789
عنوان

پانیک

152 بازدید | 20 پست

سلام 

کسایی که تجربه پانیک داشتین میشه کمک کنید

خواهرم حدود سه هفته است دچار پانیک شده دارو میخوره خیلی بهتره حملاتش این جوریه که دچار تهوع و تنگی نفس میشه معذرت میخوام انگار عق میزنه 

در حالت عادی دچار پانیک نمیشه فقط وقتی که فامیل میبینه دچار این حالت میشه 

دیشب خوابش نمیبرد یهو پاشو تکون میداد و بی دلیل میخندید یعنی خنده و تکان دادن پاش غیر ارادی بود ولی کاملا متوجه و اگاه بود به طوری که بازی هپ هپ از اخر به اول به راحتی بازی میکرد 

این حالت در پانیک طبیعیه؟یا یک اختلال دیگس؟

پانیک با خنده هم ارتباط داره؟

تا اونجا که میدونم با خنده درارتباط نیست البته دادن پاش و خندش تو خواب طبیعیه . 

خواب نبود ولی وقت خوابش بود حدود ساعت ۱ نیمه شب 

البته خنده خیلی کوتاه بود در حد یکی دو دقیقه 

ولی تکون دادن پا در حد ۱۰ دقیقه بهش میگفتم پاتو تکون نده 

گفت خودم که نمیخوام تکون بدم دست خودم نیست یه کمم گرمش بود

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من فکر نمی‌کنم به هم ربط داشته باشن 

خودم پنیک دارم و پنیک مدت کوتاهی در حد چند دقیقه و اینکه دائم تو خواب اینجوری میشه ربطی به پنیک نداره شاید در کنار پنیک اختلال دیگه ای هم داره پیگیر باشید 

من فکر نمی‌کنم به هم ربط داشته باشن  خودم پنیک دارم و پنیک مدت کوتاهی در حد چند دقیقه و اینکه ...

نه خواب نبود 

از وقتی دارو خورده در حالت عادی پانیک بهش دست نمیده فقط وقتی بعضی فامیلا رو میبینه

این حالت رو میگم شاید عارضه داروهاست

نه خواب نبود  از وقتی دارو خورده در حالت عادی پانیک بهش دست نمیده فقط وقتی بعضی فامیلا رو میبی ...

داروپایی که گفتید تا جایی که میدونم همچین عارضه ای ندارن و داروهای خیلی خوبی برای پانیک هستن 

اخیرا اینجوری شده؟ خبر بدی شنیده یا مثلا اتفاقی که باعث شروع پنیک بشه توش ؟

اره خیلی یهویی حدود سه هفته 

یهو رفتن چندتایی خونه دوستش برگشت یه هفته بعدش یهو تو مدرسه این جوری شده بود 

اولین بارا که هنوز دارو نخورده بود پاشو میکوبید تو ماشین میگفت سرمو از پنجره میخوام بیرون کنم میخواست برگه کاغذ رو ریز کنه 

فوق العاده درس خون و خوشگل و خوشتیپم بود نفر اول مدرسشون بود چند روز قبلش عالی کنفرانس داده بود تو کلاس

پیشنهاد میکنم ی دکتر دیگه ببرید 

ببینید پانیک خیلی با تیک عصبی فرق داره

تیک عصبی یعنی مغزت یهو دستور میده ی کاریو که اکثرا مسخرست رو انجام بدی مثلا یهو خودتو میزنی یا رفتارای ناهنجار انجام میدی درست مثل ایشون

ولی پانیک یعنی در حد چند دقیقه یهویی حالات روحی و جسمی بدی بهت دست میده مثلا تپش قلب میگیری یا چشمات سیاهی میره و حس میکنی داری سکته میکنی