2777
2789
عنوان

دانشگاه دولتی برم ؟

155 بازدید | 7 پست

من ۱۹ سالمه پارسال کنکور ندادم امسالم نمیخواهم  کنکور بدم میخواهم برا ترمیم معدل کنم  معدلم کتبی خیلی داغونه 🤦 معدل کتبی۱۵ خوردی  معدل کل ۱۷:۸۰

هدفم فرهنگیانه   برا قلم چی بورسیه هم حالا به نظرتون من بشینم یک سال بخونم بعد قبول نشم فرهنگیان  

دانشگاه دولتی ارزش داره  برم یا دوباره پشت کنکور بمونم !؟ یا همین امسال کنکور بدم ؟

ولی مطمئنم فرهنگیان امسال نمیارم 

بعد نظرتون در مورد دانشگاه ها آزاد و پیام نور چیه !

دختر من سال ۱۴۰۰ با معدل کتبی ۱۰ و معدل کل ۱۶ چندین رشته مهندسی گروه تجربی روزانه قبول شد گروه هنر هم روزانه طراحی لباس قبول شد دانشگاه علوم تحقیقات تهران هم قبول شد اما از اونجا که به کامپیوتر علاقه داشت تو گروه ریاضی انتخاب رشته کرد مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد شهر خودمون میخونه الان ترم ۴ هستش

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوبی چجوری میشه تو قلمچی بورسیه شد؟ 

تو گوگل بزن لینک بورسیه قلم چی معدلت باید بالا باشه 

بعد بهت زنگ میزنن چرا میخوای بورسیه شی میگی  هزینه و شرایطشو ندارم بتونم آزمونا ثبت نام کنم بعد بهت شمارنده و رمز  عبور میدن ؟ مجازی ثبت نام میکنی  کتابم و .. بهت میفرستن😁😐 ولی کتاباش ارزشی نداره😂خوب نیست به نظرم 

مشخصه که دولتی بهتره من کارشناسی وارشد دولتی بودم بشدت اذیت میکنن سخت گیرهستن اما خب اساتید مطرح و ک ...

اها پس سال دیگه فرهنگیان نیوردم برم دولتی بعد چطوریه چه رشته ای برم که بازار کار داشته باشه ؟

اها پس سال دیگه فرهنگیان نیوردم برم دولتی بعد چطوریه چه رشته ای برم که بازار کار داشته باشه ؟

فرهنگیان رو نمیدونم عزیزم من مدیریت بازرگانی خوندم

باید ببینی چه مشاغلی بازار کار خوب دارن وعلاقه هم مهم باید داشته باشی فکرمیکنم الان درحال حاضر رشته حقوق وروانشناسی خوب باشن بعدا رو نمیدونم.