2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم این روابط رو من تو دبیرستان بین دخترها دیدم زمانی که خودم دانش آموز بودم و باید سعی کنی خیلی قوی باشی که وابسته دخترها نشی با بزگتر شدنت کم کم این عادت ها از سرت میفته.البته باید خودت هم بخوای

ناراحت نشو دختر خوب ولی خوب راست میگه مثل آویزون برخورد کردی حتی همسر ها و دوست دختر و پسر ها هم روزی اینهمه چت یا تماس ندارن.

همیشه با کلی عشقو شوق میرفتم مدرسه اش دیدنش گل میبردم قرار بود ک سال دیگه مدرسه مون یکی شه چون اون ن ...

صبور باش درست میشه

طبیعیه بهش دروغ گفتی خوب

دکمه نیست بزنه فراموش کنه

یکم صبر کن بعدا نامه بنویس براش بگو چون میترسیدم دوستیمون خراب شه و … دروغ گفتم

بگو پشیمونی

البته کارخیلی بدی هم کردی از احساساتش سواستفاده کردی

بهش پیام بده روزی یکی یا دوتا ولی التماس جواب دادن نکن فعلا تا یک هفته

هفته دیگه ارتباط بیشتر کن و نامه هم بنویس براش

در ضمن وابسته بودن اصلا برای شخصیتت خوب نیست روی خودت بیشتر کار کن

بی خیال باش تا کامروا باشی
عزیزم این روابط رو من تو دبیرستان بین دخترها دیدم زمانی که خودم دانش آموز بودم و باید سعی کنی خیلی ق ...

نه خودش راضی بود دوسم داشت ولی الان دیگه نداره اما بازم خودش بهم پیام میده😭

خدانکنه عزیزم انشالله که آشتی میکنه باهات ولی اگر هم نشد برات درس بزرگی میشه که دروغ رو کلا بزاری ...

آشتی کردیم ولی تغییر کرده مشکلم اینه بعدم من دیگه قول دادم دروغ نگم ب خدا اسم دروغ میا دلم میریزه😭😭😭

نه خودش راضی بود دوسم داشت ولی الان دیگه نداره اما بازم خودش بهم پیام میده😭

هیچ وقت دروغ نگو 

هیچ وقت هیچ وقت وابسته نباش هنوز بچه ای بخدا  من زمانی که همسن تو بودم تو خوابگاه درس میخوندم و وابستگی رو به چشم میدیدم وقتی دوستشون میرفت حتی بایکی دیگه یه چای میخورد طرف از زندگی نا امید میشد...تو در آینده میخوای وارد زندگی مشترک و اجتماع بشی باید آمادگی همه چی رو داشته باشی نه اینکه با قهر کردن فکر کنی دنیا برات تموم شده 

عزیزم بلاخره که یه روزی این رابطه تموم میشه  دوتا دختر که نمیتونن باهم ازدواج کنن

اره ولی م خواهریم ازدواج چیه ما برنامه ریخته بودیم ک دانشگاه خونه بگیریم کنار هم باشیم ازدواج خیلی شدید رفتو آمد کنیم همسرامون دوست شن😭

هیچ وقت دروغ نگو  هیچ وقت هیچ وقت وابسته نباش هنوز بچه ای بخدا  من زمانی که همسن تو بودم ...

البته بگم اینکه همه رو روابط تموم شدن و الان هیچکس از هیچکس خبر نداره حتی بعضیاشون میخندن که چه رفتار های مسخره ای داشتیم .