2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آهنگ های سعیداورنگی لامصب هرچی بگم کم گفتم ✋🏻🤣

سلام دوست عزیز:) امیدوارم حالت خوب باشه و آرزوی سلامتی و موفقیت شما در کنار خانواده ات رو دارم 😍🌹__اللهم صل علی محمد و آل محمد__ این صلواتم هدیه من به شما 🙂.                            دو سال به آرزویی که دارم وقت دارم.. اگه دوست داری ی بار دیگه ام شما صلوات بفرست و من رو مهمون خودت کن 🤗

امضام هست 

Army💜 دلی ام 🐣i live because I can’t die … min yongi  اهنگ های مورد علاقه ام ✨like crazy & face off & letter & set me free & blue and grey & stay alive & magic shop & alone. & best of me & fake love & black swan & let go & mice drop & lie & promise & butterfly. & winter bear  & sweet night & … و تمام اهنگ های bts💜🙃
اهوم کجایی تبریزی عزیزم . من عاشق طبیعت سرابم

آره منم خیلی دوس دارم جانم طرفهای ارم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم