2777
2789
عنوان

چطوری تبلیغات پیج انجام بدیم

1323 بازدید | 24 پست

سلام وقتتون بخیر بچه ها کسی می‌دونه چطور باید تبلیغات پیج انجام بدیم می‌دونم یعنی تبلیغ کردن منظورم اینه  یعنی کجاهای اینستا باید تبلیغ کردن تو کامنتا ؟ یا نه چی یکی بیشتر راهنمایی کنه 

تولید محتوا و ارائه اطلاعات مناسب طبق زمینه فعالیت

تبلیغ پیج با معرفی یا از طریق پیج های پرفالوور

اطلاع از بستر شرایط حاکم بازار فضای مجازی و خریداران

دهها مقاله و مطلب در این مورد هست که کمکتون میکنه.

موی سپید را فلکم به رایگان نداد
تولید محتوا و ارائه اطلاعات مناسب طبق زمینه فعالیت تبلیغ پیج با معرفی یا از طریق پیج های پرفالوور ...

چی تو نت سرچ کنم ک بیشتر راهنمایی کنه ؟ 

مگه تو کامنتا هم تبلیغ نمیکنن ؟ همش ک با پیجای پر فالوور ک نمیشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

💠 خدمات اینستا 💠

👈 فالور فیک کم ریزش

👈 فالور ایرانی ۵۰٪

👈 فالور ۱۰۰٪ ایرانی

👈 فالور فیک

👈فالور پاپ اپ

👈لایک فیک 

👈لایک واقعی

👈کامنت واقعی

👈بازدید پست 

👈بازدید استوری

عزیزم کاری داشتی من درخدمتم 

رفتم تو را یادم فراموش ! فراموشتون نمیکنم دوستای نی نی سایتیم .. بدرود
💠 خدمات اینستا 💠 👈 فالور فیک کم ریزش 👈 فالور ایرانی ۵۰٪ 👈 فالور ۱۰۰٪ ایرانی 👈 ف ...

سلام گلم سال نوتون مبارک میشه بفرمایید اینا رو از کجا یاد گرفتین؟ و هزینه اموزشیتون چقدر شد 

سلام گلم سال نوتون مبارک میشه بفرمایید اینا رو از کجا یاد گرفتین؟ و هزینه اموزشیتون چقدر شد 

سلام همچنین 

اموزشی نبوده که گلم  من از طرف کسی دیگه تبلیغ میکنم و یه ذرصد کمی از هزینه ش بهم میرسه مثلا اگه ۵۰ تومن باشه ۱۰ تومن میرسه به من عزیزم 

سلام همچنین  اموزشی نبوده که گلم  من از طرف کسی دیگه تبلیغ میکنم و یه ذرصد کمی از هز ...

تبلیغ یکی دیگه رو دارید میکنید من فک کردم خودتون اینا رو انجام میدید ب نظرتون از کجا میتونم یاد بگیرم 

تبلیغ یکی دیگه رو دارید میکنید من فک کردم خودتون اینا رو انجام میدید ب نظرتون از کجا میتونم یاد بگیر ...

بله عزیزم من خودم انجام میدم اگه سفارشی داشتی در خدمتم

دوس داشتم یاد بگیرم جای معتبر پیدا نکردم  همون کسی ک شما تبلیغش رو میکنید یاد میده ؟

نه عزیزم من و همکارام کارمون همینه کسب درامدمون از فروش ممبر و فالور و بازدید و ویو هستش