2777
2789
عنوان

سنو قلب

90 بازدید | 7 پست

سلام خانما من طبق سنویی ک پنج هفته رفتم امروز شش هفته و شش روزه یعنی میشه وارد هفت هفته یا هشت؟

برای ۱۴ فروردین سنو داده الان برم یا بزارم همون چهاردهم نمتونم صبر کنم😥🤦🤦

الانم قلبش تشکیل شده

14 برو الان 7 هفته ای  8 هفته بدی قلب تشکیله

مرسی عزیزم پس میزارم ۱۴ میرم

من یکم دلدرد دارم و ضعف اینا طبیعیه و صبحا هم حالت تهوع ندارم بیشتر شبا حالت تهوع دارم ولی پس نمیارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم پس میزارم ۱۴ میرم من یکم دلدرد دارم و ضعف اینا طبیعیه و صبحا هم حالت تهوع ندارم بیشتر شب ...

آره من ک اصلا حالت تهوع نداشتم ببین اگر زود بدی استرس میگیری تشکیل نشه تازه اگر 8 هفته تشکیل نشه دوهفته بعد سونو مجدد میزنه پس نگران نباش الانم زوده

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

اصلا خودتو تو شرایط استرس نزار عزیزم.منم هم هفته شمام با این تفاوت ک دو روز پیش فهمیدم جز آزمایش کاری نکردم و دکتر نمیرم تا هشت هفته ک مطمئنم تایم سونوی قلبه... 

راجع ب تهوع ات هم باید بگم ک اغلب دقیقا بعد تشکیل قلب حساب آدم رسیده میشه...من سر بارداری اولم فکر میکردم چقد حالم خوبه بعد سونوی قلب گفت بگیر ک اومد😁

اصلا خودتو تو شرایط استرس نزار عزیزم.منم هم هفته شمام با این تفاوت ک دو روز پیش فهمیدم جز آزمایش کار ...

مرسی عزیزم پس همون چهاردهم میرم

وای من فک میکردم دیگه اوایل حالت تهوع نیاد تموم میشه 😑😑😑 فکرشم سخته🤣

تا حالا سنو نرفتی ؟ آزمایش چطور؟

مرسی عزیزم پس همون چهاردهم میرم وای من فک میکردم دیگه اوایل حالت تهوع نیاد تموم میشه 😑😑😑 فکرشم س ...

امیدوارم ازاونا باشی که بارداری تغیر زیادی براشون نداره من که نابود میشم خخخخ... من فقط بی بی چکم که مثبت شد رفتم ازمایش تیتربتا دادم همین... تا هشت هفته که برم دکتر برا قلب