2789
عنوان

ناباروری

116 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من به دلیل مشکل بچم که تو تایپکام هست از دستش دادم دو سال پیش 

تنبلی تخمدان دارم و با دارو باردار شدم ذخیره تخمدانم خوب بود 

تا اومد پول ازمایش ژنتیک جور بشه جوابش بیاد شوهرم ازمایش بده دو سال گذشت الان میخوام دوباره اقدام کنم بعد تعطیلات برم دکتر و دارو بده شروع کنم

جسمم، روحم خسته س دیگه توان اونهمه رفتو آمدو ندارم 

دعام کنید سریع بارداربشم دلم به اندازه ی دنیا گرفته 

واقعا اونایی که سریع باردار میشن چقدر راحتن و از چه نعمتی برخوردارن 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

اره بخدا اونایی ک بدون دکتر رفتن و‌دارو خوردن حامله میشن خوشبحالشونه 

منم‌مث خودت تنبلی داشتم با ماه دوم اقدامم باردار شدم 

ان شاالله توهم خیییلی زود باردار شی

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره بخدا اونایی ک بدون دکتر رفتن و‌دارو خوردن حامله میشن خوشبحالشونه  منم‌مث خودت تنبلی داشتم ...

خداروشکر

منم با ماه دوم شدم ولی خیلی رفتمو اومدم و دنبال دارو گشتم

بعد فهمیدیم که شوهرمم تحرکش صفره

همش میگم اگه مثل دفه قبل خدا بهم‌لطف نکنه همون بعد دوماه نشم چی اگ فلان شه چی 

من دارم با ژن معیوب باردار میشم یعنی ۲۵درصد احتمال داره دوباره بچم‌ مریض باشه 

اخه من چ بدبختم دردم‌یکی دوتا نیست

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
منم همینطورم خسته شدم دیگه بعد یکسال باردار شدم که خارج رحمی شد حالا دوباره همه اون بدبختیا تکرار قر ...

چه بده ک من تنها نیستم..سرنوشت من ک خیلی تلخه امیدوارم امسال شیرین بشه

منو همسرم ناقل ژن معیوبیم

باردار بشم باید cvs بشم

چه بده ک من تنها نیستم..سرنوشت من ک خیلی تلخه امیدوارم امسال شیرین بشه منو همسرم ناقل ژن معیوبیم ب ...

من عزیزم شیش ساله ازدواج کردم چهارسال پیش باردار شدم که متاسفانه بچم هیدروپس شد و تو شیش ماهگی سقط شد 

الان یکساله که اقدام کردم با تنبلی تخمدان و مشکل اسپرم، که متاسفانه خارج رحمی شد و لاپاراسکوپی کردم و لوله چپم و از دست دادم 

خیلی دلم برا خودم میسوزه همه یجور دیگه نگاهم میکنن...برام دعا کن

خداروشکر منم با ماه دوم شدم ولی خیلی رفتمو اومدم و دنبال دارو گشتم بعد فهمیدیم که شوهرمم تحرکش صفر ...

قربونت بشم توکلت فق ب خدا باشه قشنگم 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
اسی جون داشتم دنبال تاپیکایی میگشتم که با دارو باردارشدن،پست شمارو دیدم، دیدم نام کاربریتون شبیه منه ...

عزیزم 

ای کاش چشم انتظار معمولی بودم،مشکل ژنتیک داریم و باید اقدام کنم cVS بشم ببینیم بچه سالمه یانه😔😔دردم که یکی دوتا نیست

تنیلی شدید و سخت باردار شدن مشکل ژنتیک هزینه های بالا