2777
2789
عنوان

کیا اینجوری هستن؟

151 بازدید | 37 پست

من وقتی میخوایم بریم سفر اصلا دوست ندارم جز خانواده خودم کسی رو تو ماشینمون سوار کنیم خیلی معذب میشم و اصلا راحت نیستم کیا ایجوری هستن؟ 

من کلا دوس ندارم کسی جز خودمون باشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من مسافرت رو بجز شوهرم و بچه هام با کسی دیگه دوست ندارم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم با طرف اصلا راحت نیستم 

بخاطرش سفرتو خراب نکن کاریه که شده

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بحث کردم با شوهرم و خراب شد سفرمون

وای بیچاره اون چکار کنه نمیتونه بگه که نمیبرم؛ اون اقوامتون باید شعورش میرسید زنشو حواله ماشین بقیه نمیکرد 

وای بیچاره اون چکار کنه نمیتونه بگه که نمیبرم؛ اون اقوامتون باید شعورش میرسید زنشو حواله ماشین بقیه ...

گستاخ و پررو هست خودش میخواد زودتر بره خوش گذرونی بعد به زنه میگه با ما بیاد

وای بیچاره اون چکار کنه نمیتونه بگه که نمیبرم؛ اون اقوامتون باید شعورش میرسید زنشو حواله ماشین بقیه ...

جالبه ساعت رو هم اون تعیین میکنه میگه عصر برید زنم از سرکار بیاد فلان جا برید دنبالش

یکی از خانواده شوهرم زنگ زد دستور داد زنش رو ما سوار کنیم بیاریم منم بحثم شد با شوهرم

منم خیلی بحثم میشد. مشکل من بیشتر اونجایی بود که مامان باباش قرار بود بیان باهامون و باباش جلو بشینه. مرگم بود

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من باردارم خیلی برام سخته تو ماشین نشسته برم سفر حالا فکر کن یکی دیگه هم باشه

حق داری، 

من کلا حساسم باردار باشم نباشم یعنی بدجور ناراحت میشم؛

یه بار رفتیم مشهد با جاریم اینا بماند که از دماغمون درآوردن هرچی خرج ناهار شام بود انداختن گردن شوهر من،

دختر نکبتشونو فرستادن ماشین ما یعنی هرچی حرف زده بودم تو راه با شوهرم همه رو انتقال داده بود به مادرش، عین ننه اش خبرچین و بیشعوره 

تازه کلی هم حرف از خودش درآورده بود تحلیل کرده بود از عوض من نقل قول کرده بود به مادرش

فکر کن من قراره بود جاریم بیادطبق ساعت اون وجلو هم بشینه

وااااا چرا جلو‌بشینه؟!