2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸

واقعیهههه من کلی درس خوندم سرکار رفتم موقعیت اجتماعی خوبی داشتم خوشگل بودم خوش هیکل بودم خواستگارم داشتم قبول نکردم حالا عاشق مردی شدم ک مسنه شرایط ازدواج باهاش و ندارم مریض شدم هیچی از هیلم نموند ولی خیلیییی دخترایی رو میبینم ک همه ادما بنظرم ی سطحن ولی خب تحصیلات ندارن هیچی ب هیچی ولی خوشبختن 

هست بعضیا خیلی خوش شانسن بهترین اتفاقا براشون میوفته همه جیز مطابق میلشون تو عمرشون ذره ای سختی نک ...

دقیقا من موندم خوش شانسیمه یا بخاطر قلب خوبی ک دارم نمیدونم یا خدا خیلی دوسم داره 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

بنظر من شانس توی ازدواج  فقط میتونه وجود داشته باشه 

یعنی تقدیر و سرنوشت ، کی رو در مسیرتون قرار بده 

ولی شغل و تحصیل و بقیه موارد فقط و فقط تلاش و پشتکار و آینده نگری افراد ،باعث پیشرفت میشه نه شانس

بنظرم شانس و خودمون می‌سازیم یعنی با هر حرف یا انرژی مثبت و منفی ای ک داریم مثلا یکی هی با خودش میگه من چقدر بدشانسم و اینا کم کم رو نقاط ضعف و منفی زندگیش فوکوس میشه و دیگه اثری از خوششانسی (که وجود داره ) دیده نمیشه یعنی نمی‌بینه 

« بهم میگن زیزو »