2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بابا برتمون عروسی نگرفتن که رفتیم ماه عسل تموم شد رف پی کارش

ای بابا درستو میخونی؟شوهرت چن سالشه ؟عاشقش بودی یا خانواده ها تصمیم گرفتن؟ببخشید سوال میکنما همینجوری محض دردو دل کردنه دوس نداشتی نگو🥲❤️

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
ای بابا درستو میخونی؟شوهرت چن سالشه ؟عاشقش بودی یا خانواده ها تصمیم گرفتن؟ببخشید سوال میکنما همینجور ...

ن خوشگلم راحت باش نه دوسش داشتم شوهرم19 سالشه نه نزاشت درسمو بخونم ولی اریشگری دارم کم کم یاد میگیرم

ن خوشگلم راحت باش نه دوسش داشتم شوهرم19 سالشه نه نزاشت درسمو بخونم ولی اریشگری دارم کم کم یاد میگیرم

چقد هردوتاتون کم سنید کاش صبر میکردی بزرگ شید یکم🥲ولی خوشبخت بشید ایشالله بتونید کنار هم بسازید همه چیو...حد اقل خالا حالا بچه دار نشو 

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
چقد هردوتاتون کم سنید کاش صبر میکردی بزرگ شید یکم🥲ولی خوشبخت بشید ایشالله بتونید کنار هم بسازید همه ...

بابام مخالفت میکرد به زور راضیش کردیم ب خاطر اون گفتیم اگه اونطوری بمونه نظر بابام عوض میشه

نه بابا من کجا بچه کجا