2777
2789
عنوان

درد برای مردان

501 بازدید | 8 پست

من یک ماه قبل کورتاژ کردم و بعد سه هفته با اجازه پزشک معالجم نزدیکی داشتم، همسرم میگه از دو سه روز بعد رابطه درد زیرشکم و بیضه داره، متأسفانه نزدیک تعطیلات که متخصصا نیستن  به من گفت و من خیلی نگرانم

البته ایشون از ۱۸ سالگی واریکوسل داشته و گریدش پایین بوده و دکترش گفته بود مشکل باروری براش ایجاد نمیکنه، منم با اینکه قصد بارداری نداشتم ناخواسته باردار شدم ولی متاسفانه به خاطر عدم تشکیل قلب سقط شد.

حالا خیلی نگرانم تا پایین تعطیلات که بتونیم بریم پیش یه متخصص چیکار کنیم؟ پیش پزشک عمومی یا درمانگاه هم دوست ندارم بریم چون میترسم گمراهمون کنن.

خودش میگه شاید به خاطر کورتاژ از من عفونت گرفته، درحالیکه من خودم اصلا احساس عفونت و مشکل خاصی بعد کورتاژم ندارم و با اجازه پزشک بود

من حدس میزنم واریکوسلش عود کرده، خیلی میترسم نکنه مشکلی برای سلامتیش پیش بیاد یا نکنه نتونیم بچه دار بشیم.

کسی تجربه مشابه داره کمک کنه؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پزشک عمومی که اطلاعش از بچه های سایت بیشتره گلم

برن پزشک عمومی فعلا اگر ازمایشی یا سونویی نیاز بود انجام بده تا متخصصها مطبا رو باز کنن

من دوستم متخصصه مطبش از دیروز بازه 

بپرس یکی رو پیدا میکنی

پزشک عمومی که اطلاعش از بچه های سایت بیشتره گلم برن پزشک عمومی فعلا اگر ازمایشی یا سونویی نیاز بود ...

ما خودمون کارمند بیمارستانیم و میتونیم براش دکتر اوکی کنیم ولی میخواستم پیش دکتر خیلی خوب بره.

بازم مرسی از راهنماییت ، بهش اصرار میکنم ببینم پیش پزشک عمومی میاد

ما خودمون کارمند بیمارستانیم و میتونیم براش دکتر اوکی کنیم ولی میخواستم پیش دکتر خیلی خوب بره. بازم ...

گلم وقتی کارمند بیمارستانی دوست متخصص باید داشته باشی ازشون راهنمایی بگیر و اینکه بیمارستان پزشک آنکال دارن متخصص اورولوژی و .... داره که برا ما کادر درمانا راحته ارتباط باهاشون 

سونو و ازمایشم همونجا میتونی انجام بدی 

گلم وقتی کارمند بیمارستانی دوست متخصص باید داشته باشی ازشون راهنمایی بگیر و اینکه بیمارستان پزشک آنک ...

راستشو بگم دلم نمیخواست بیارمش بیمارستان خودم

چون همکارا فضولن

دوست داشتم بره مطب یه متخصص خوب

ولی فردا پرس و جو میکنم ببینم چی میشه

مرسی از راهنماییت 

راستشو بگم دلم نمیخواست بیارمش بیمارستان خودم چون همکارا فضولن دوست داشتم بره مطب یه متخصص خوب ول ...

اره متاسفانه 

منم کادر درمانم و خدایی کفری شدم از خاله زنک بازی همکارام 

در این حد بگم بهت که تلفنمم زنگ میزنه میپرسن کی بود چی گفت