2777
2789
عنوان

جاری☹️

253 بازدید | 20 پست

بچه ها دوشب پیش عید دیدنی رفتیم خونه جاری بزرگه جاری کوچیکتره هم اومدن بعد جاری بزرگم بامامشکلی نداره ولی از جاری کوچیکم خوشش نمیاد بعد نشسته بودیم اومد ۵ تومن به بچه من و ۵تومنم به بچه جاریم عیدی داد خودش ۳تا بچه داره ولی من هدفم این بود به بچه جاری کوچیکم ۵۰ بدم و به بچه های اون نفری ۲۰ 

امشب اومدن خونمون جاری کوچیکمم اومدن منم به هر بچش ۵ دادم به اون جاری ۵۰ چون هر سری برای بچم یه چیزی میخره یا پنس یا تل یا جوراب خلاصه میره بیرون میخره گفتم زشته از طرفیم عمو حسابش از بقیه جداست حالا شوهرم میگه کار زشتی کردی 🤕ولی من دوست ندارم بگن خنگه نمیفهمه بنظرتون کارم اشتباس؟؟اینم بگم تو این چندین سال این بار اوله که تصمیم گرفتم مثل خودشون بشم 😟😬

بر ما گذشت آنچه نباید میگذشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو پاکت بده همیشه کسی نفهمه  زشت بوده جلو روشون  یا تو اتاق طرف گیر بیار بده

من عمدا دادم که بفهمه دیگه پنجی کسی نمیده مخصوصا عمو 

تازه گفت دو تومنی نداشتم وگرنه به بچه جاری کوچیکه قصدداشتم بدم که مطمعنن ب منم میداد

عیدی رو یکسان می دادید و طور دیگه ای جبران می کردید بهتر بود. عیدی دادن برای شاد کردن بچه ها هست نه ...

ن بابا بچه ها که همه زیر ۵سالن و جدا بودن و من ب مادرشون دادم همونطور ک اونا ب من دادن ن بچه ام 

کارت اشتباه بود جلوی جمع اینکارو کردی  شما هم میتونستی بعداها واسه بچه اون یکی چیز میزی بخری ا ...

من روم نمیشد به کوچیکه پنج بدم خب ...بابا پنج الان چیه واقعا؟