2777
2789
عزیزم میشه بگید تقریبا هزینه ی جراحی سینه ی فرعی چقدر میشه.منم تو فکر عملم.

نمیدونم گلم ...همینجوری گفتم لابد هزینه زیادی داره 

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم گلم ...همینجوری گفتم لابد هزینه زیادی داره 

حالا من برم دکتر ببینم بهم چی میگه.هزینه ش رو اینجا به شماام اطلاع میدم.

فکر نمیکنم زیاد بشه عمل قلب باز ک نیست.یه بافت اضافه رو میخوان خارج کنن.

حالا من برم دکتر ببینم بهم چی میگه.هزینه ش رو اینجا به شماام اطلاع میدم. فکر نمیکنم زیاد بشه عمل قل ...

باشه مرسی عزیزم...🌹

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

باشه مرسی عزیزم...🌹

رفتم دکتر جواب سنو رو دید گفت خداروشکر غده توده چیزی نیست.

میشه گفت سینه ی فرعیه، یه التهاب پوستیه چون چیزی زیرش حس نمیشه.

گفت هزینه ی جراحیش با دفترچه تامین اجتماعی حدودا دو میلیون و خورده ای میشه.

عملش سرپاییه، تو خود مطب انجام میشه.

بمن گفت چون خیلی کوچیکه یه تایمی زمان بده بگذره شاید خود ب خود ورمش رفت تو. نرفت میتونی واسه زیبایی عمل کنی.

رفتم دکتر جواب سنو رو دید گفت خداروشکر غده توده چیزی نیست. میشه گفت سینه ی فرعیه، یه التهاب پوستیه ...

پس واسه  شما خیلی کوچیکه ....واسه من هر طرف اندازه گردو هستش و سال ۹۷ که رفتم سونو گفت توده های چربی و بافت سینه هست....انشالله به سلامتی عمل کنین🌺

پس واسه  شما خیلی کوچیکه ....واسه من هر طرف اندازه گردو هستش و سال ۹۷ که رفتم سونو گفت توده های ...

بله کوچیکه اندازه یه گوجه سبز متوسطه😂فعلا ک گفت صبر کن چون درد نداری شاید ب مرور رفع شد.

اگه نرفت بعد اقدام کن.

مال شماهم مثل مال منه تقریبا.نگران نباش شماهم عمل کنی سریع بهبود پیدا میکنه🌺

بله کوچیکه اندازه یه گوجه سبز متوسطه😂فعلا ک گفت صبر کن چون درد نداری شاید ب مرور رفع شد. اگه نرفت ...

ماله منم درد نداره ...ولی خودش رفع نمیشه هی بزرگتر میشه فقط با عمل شاید خوب بشه 

ماله منم درد نداره ...ولی خودش رفع نمیشه هی بزرگتر میشه فقط با عمل شاید خوب بشه 

پس مال منم به مرور احتمال بزرگتر شدن داره.

توکل بخدا انشاا.. شرایطش جور میشه هر دو عمل میکنیم راحت میشیم...

پس مال منم به مرور احتمال بزرگتر شدن داره. توکل بخدا انشاا.. شرایطش جور میشه هر دو عمل میکنیم راحت ...

اره به خدا خیلی بده ...الان من موندم اگه داداشم ازدواج کنه من چجوری یه لباس خوب بپوشم 😢

اره به خدا خیلی بده ...الان من موندم اگه داداشم ازدواج کنه من چجوری یه لباس خوب بپوشم 😢

لباس لختم میخوای بپوشی بپوش.

ولی موهاتو مدل باز درست کن، بریز رو شونه هات دیگه زیر بغلتو موهات میپوشونه ورمه ب چشم نمیاد

اسی تو چکار کردی برا سینه سوم؟منم دو سال پیش توی بارداری دومم‌این مشکل رو پیدا کردم .یکیش زیر بغلم یکیش هم‌بین‌بغل و سینه .اندازه گردو هست.منم‌نگرانم در آینده مشکل ساز بشه.تو سونو رفتی؟من فقط به یه ماما نشون دادم

اسی تو چکار کردی برا سینه سوم؟منم دو سال پیش توی بارداری دومم‌این مشکل رو پیدا کردم .یکیش زیر بغلم ی ...

عزیزم من رفتم سونو و ماما رو انجام دادم و خدا رو شکر هیچ مشکلی نبود.البته تا حالا چند بار رفتم.شما هم نگران نباش هیچ چیز مهمی نیست