2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا ب شوهرم نگفتم و اونم دقت نکرده

خب پس ولش کن مهم نباشه برات

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
میدونید چیه عزیزم، گذشته از ظاهرش ، دست ک بهش میزنم دردناکه بعدم میگم دور از جون هممون مشکل ساز نشه

متخصص برو ببینه ولی من دوستم مجرد بود هم اتاقی بودیم مثل شما بود اما اصلا گفت خطری نداره

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
دقیقا مثل من ای کاش میدونستیم برداشتنش خطر داره یا نه!!! آخه چیزایی درموردش نوشته توی نت

توی نت اکثرا چرتو پرته ...شما اگه هزینشو داری برو پیش یه دکتر کاربلد باهاش مشورت کن اون بهتر میتونه راهنمایی کنه 

منکه دوبار سز شدم میترسم بدنم تاب عمل رو نداشته باشه 

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

اصلا ب شوهرم نگفتم و اونم دقت نکرده

پس واسه شما کوچیکه که شوهرت متوجه نشده واسه من خیلی بزرگو کاملا تو دیده

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

توی نت اکثرا چرتو پرته ...شما اگه هزینشو داری برو پیش یه دکتر کاربلد باهاش مشورت کن اون بهتر میتونه ...

فکر خودمم همینه...

تازه تو فکر بودم چربی شکمم رو هم تزریق کنم تو سینه و عملا با یک تیر دونشون بزنم

پس واسه شما کوچیکه که شوهرت متوجه نشده واسه من خیلی بزرگو کاملا تو دیده

قربونت برم الهی مال منم بزرگه ،،توی دست ک میگیرم اندازه گردوی بزرگ هستش منتها همیشه لباس پوشیده میموشم ک همسرخان نبینه😆

قربونت برم الهی مال منم بزرگه ،،توی دست ک میگیرم اندازه گردوی بزرگ هستش منتها همیشه لباس پوشیده میمو ...

آخ اره منم همینه وضعیتم خیلی بده کاش بشه یه جوری بدون عمل رفع بشه ...البته من ۱۵ کیلو اضافه وزن دارم امید وارم با کاهش وزن اونم کوچیک تر بشه ...شما اضافه وزن نداری