2777
2789
عنوان

قند خون بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 28 پست

۱۰۰ تا۱۲۶ پره دیابت هست و بالای اون دیابت محسوب میشه، یه مدت مصرف قند و شیرینی رو کنترل کن و قبل ازمایش ۸ ساعت حداقل ناشتا باش

ازمایش fbs و قند دوساعته و Hb1Ac چک کن، بالا بود باید دارو بخوری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۰۰ تا۱۲۶ پره دیابت هست و بالای اون دیابت محسوب میشه، یه مدت مصرف قند و شیرینی رو کنترل کن و قبل ازم ...

قبل ناشتا اگه 92باشه ،لازمه قند 2ساعته بگيرم ؟(قبلا 102بود بعد پرهيز غذايى رسيد 92)

وای نگو  الانم که شیرینی های عید هست منم کلا عاشق شیرینی ام

شيرينى نخور به خودت رحم كن ،من حتى برنجم هم محدود كردم ، بلغور گندم ميخورم (يك سوم پيمانه برنج ،دو سوم بلغور) هم خاصيتش بيشتره هم قند تنظيم ميكنه ،نان جو بخور 

دوباره آزمايش دادين ؟چند شدين ؟

آره میاد پاین خودش

راستش ببین واسه من زیاد اهمیت نداره 

قند خون بالا از شکلات و شیرینی نمیاد 

از استرس و اضطراب و نگرانی و نهایتا ورزش نکردن میاد 

اینا رو که کنترل کنی اون خودش میاد پایین 

من بخاطر استرسم کلی مریضی گرفتم 

اوووووف پرولاکتینم رفت بالا کیست سینه گرفتم و ....

الان همه اش خوب شده استرس عامل همه بدبختیاس اونو از بین ببر

بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕
اگه استرس دارى كنترلش كن ،استرس هم قندو بالا ميبره

اره  منم اون روزی که رفته بودم واسه ازمایش  به خاطر یه موضوعی چند روزی بود استرس داشتم   که خداروشکر اون اضطراب الان حل شده یعنی موتونه از استرس هم باشه؟

اره  منم اون روزی که رفته بودم واسه ازمایش  به خاطر یه موضوعی چند روزی بود استرس داشتم &nb ...

بله استرس خيلى تاثير داره ،شايد از اونه يه مدت كنترلش كن در كنارش مصرف شيرينى محدود كن دوباره آزمايش بده،تحرك داشته باش

ميدونم عزيزم ، دارم سعى ميكنم بزنم به بى خيالى هر چى خدا بخواد

هیشکی تو این دنیا از خودت و سلامتیت بیشتر اهمیت نداره 

حرص نخور اصلا از دست بقیه 

بی خیال باش کلا 

سلامتیت از همه چی با ارزش تره 

بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕