لیلی۱۵۱۸ مدیر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 عنوان نماز | مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 46 پست عذر شرعی دارم چجوری نماز شب اول قبر بخونم لطفا نپرسید کی مرده برا چی مرده داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 1402/01/07 | 00:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 براش قران خوندم زیارت عاشورا از امام حسین خواستم مراقبش باشه فایده داره اینا😭😭😭😭😭😭 داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
بنت_الهدی۱۴ عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 1977 سامان😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭مرسی عزیزم باشه عزیزم میخونم براشخدا رحمتش کنه❤اسم پدرشم میدونی؟، اگر نه که مشکلی نیس
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 باشه عزیزم میخونم براش خدا رحمتش کنه❤ اسم پدرشم میدونی؟، اگر نه که مشکلی نیس رضا مرسی گلم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
یا_زهرا عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 3274 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 مادر بزرگم وقتی فوت شد همه نوه ها دور هم جمع شدیم دعای توسل خوندیم یکی از بچه ها خواب دیده بود که مادر بزرگ گفته طبق طبق نور وارد قبرم شده و صدایی میگفته هدیه ای از طرف فرزندان و نوه هایت اللهم عجل لولیک الفرج
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 مادر بزرگم وقتی فوت شد همه نوه ها دور هم جمع شدیم دعای توسل خوندیم یکی از بچه ها خواب ... خوشبحالش 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
بنت_الهدی۱۴ عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 1977 براش قران خوندم زیارت عاشورا از امام حسین خواستم مراقبش باشه فایده داره اینا😭😭😭😭😭😭 معلومه که تاثیر دارهمطمئن باش ثوابش مستقیم بهش میرسهاونجا هواشو دارن، نگران نباش، فقط واسش کار خیر کن
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 معلومه که تاثیر داره مطمئن باش ثوابش مستقیم بهش میرسه اونجا هواشو دارن، نگران نباش، فقط واسش کار خ ... 😭😭😭😭😭😭😭😭😭اخ با رفتنش نابودم کرد داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 عزیزمم💔😔 دلم تنگشه داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
بنت_الهدی۱۴ عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 1977 دلم تنگشه خیلی غم سختیه، حق داریخدا به دلت صبر بده و به روح اون آرامش💔
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 خیلی غم سختیه، حق داری خدا به دلت صبر بده و به روح اون آرامش💔 خودم خاکش کردم آروم خوابید داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭