2777
2789
عنوان

از خدا دلسرد شدم 💔

425 بازدید | 5 پست

خدا کیه ؟ کجاس؟ چطور حسش کنم؟ اگ هس چرا وقتی حالم بد بود نبودش؟ چرا وقتی صداش میزنم جوابمو نمیده؟ خیلی ناامید شدم ازش دیگه مثل قبلاً اعتقاد ندارم حس میکنم نیست حس بی هدفی بی انگیزگی دارم.نمازامو دیر وبازور بلند میشم میخونم.دلم به هیچی روشن نی دیگه ازش چیزی نمیخوام 

با وجود اینکه از هر طرف زخمی روزگارم...دل می‌سپارم به حکمتش ک دانا ترین دانایانخ...برای دلتون منه حقیر شادی و آرامش خواستارم...خداوند نور قلب هاست...

بدرخش...تحمل درخشش تو برای خیلیا سخته...زندگی بارها زمینم زده اما از یک چیز مطمئنم مثل همیشه بلند میشم.آی زندگی رقیبت از تو سرسختتره.یادت بمونه...تو میان قلبم♡ و عقلم زیباترین در ب دری منی...آدمها زمانی خود واقعیشونو بهت نشون میدن که دیگه سودی براشون نداشته باشی...چیزی که خیلیا نمیفهمن اینه که لغت ببخشید پاک کن نیست...تو شاهکار خالقی...تحقیر را باور نکن♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زمان حضرت موسی مردی که پسرش رو از  دست داده بود ، به حضرت موسی که داشت میرفت کوه طور مناجات گفت برو بخدا بگو من عارم میاد رو زمینت راه برم روزیت رو بخورم و...

حضر موسی خجالت کشید به خدا بگه 

خدا فرمود یا موسی چرا پیام بنده و رو نمیرسونی

عرض کرد خجالت میکشم 

خدا فرمود: بهش بگو من منت دارم که رو زمینم راه میری، روزی میخوری 

حضرت موسی پیام رو رسوند به اون بنده 

و او از شرمندگی گفت یا موسی دنیا کن خدا من رو بمیرونه 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .

اجازه ندین دلگیری و دلخوری از اتفاقات پیرامون، دیدگاهتون در مورد کسی رو تغییر بده که اگر نباشه، لحظه‌ای نخواهید بود.

با معیارهای دنیایی و بشری که نمیتوان موجود فوق دنیا و بشر رو درک کرد‌

مرد هستم و انریکو ماسیس، یک خواننده و آهنگساز مشهور الجزایری‌الاصل ساکن فرانسه است. صدای بسیار زیبایی داره.