2789
عنوان

سلفري

95 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها 

تمام آزمايشم و سونو ان تيم خوب بود فقط تو سونو انومالي زد اكوژن روده مجبور شدم سلفري بدم

تا جوابش بياد دارم ديوونه ميشم

تو رو خدا برام دعا كنيد تو دايم صحيح و سالم باشه

ان شاالله که چیزی نیست عزیزم برات صلوات و دعای فرج میخونم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

چندجا دیگه سونو میدادی

چرا امینوسنتز ندادی؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انشالله که مشکلی نیست 

اکوژن روده چه ربطی به کاریوتایپ داره؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
دكترم گفت سلفري بده

انشالله خیره 

ی جا دیگه هم سونو میدادی درصدتشخیصاشون متفاوته سونوها

تو بيمارستان صارم سونو دادم دستگاهاش از همه جا پيشرفته تره

من میگم بازم جای دیگه برو سونو

منم یکی میگفت مخچه مشکل نداره یکی میگفت داره یکی گفت ستون فقراتش سالمه یجا دیگ میگفتن نه مشکل داره اخرشم نفهمیدم طفل معصومم چش بود 

انشالله از شماهم خیره عزیزم نگران نباش درکت میکنم چه حالی داری

تو بيمارستان صارم سونو دادم دستگاهاش از همه جا پيشرفته تره

دکتر خواجه پور خیلی کارش خوبه متخصص سونوی جنینه