2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 29 پست

باید یا عاقل بشه دلشو برگردونه سر زندگی خودش حالا با هر ترفندی که میشه یا جمع کنه بره ازین زندگی پی عشق جدیدش .وگرنه اون دلو باید انداخت جلوی سگ تا بخوردش

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برا من پیش اومده و سعی کردم تنفر از اون شخص در وجودم ریشه بزنه و خدا رو شکر شد یه مسئله ی کوچیک از طرف شخص رو اینقدر برا خودم بزرگ کردم که دیگه کم کم همه چیزش برام حال بهم زن بود

فقط با تنفر میشه عشق رو سرکوب کرد

ای بانوی شرقی بعد از ده سال زندگی یاد گرفتم : اگر مرد من خیانت کند مقصر من نیستم  که او خود را به بهایی اندک فروخته  اگر فرزند من کج رود باز هم من مقصر نیستم او خود خواسته این راه را انتخاب کرده، من در زندگی برای این دو فقط یک راهنما هستم خودشان تصمیم گیرنده هستند...من تمام تلاشم را کردم که به آن ها درست زندگی کردن را بیاموزم وقتی نمی خواهند یاد بگیرند کاری دگر از من بر نمی آید و این را خوب می دانم که هر که را در گور خود می خوابانند ... من فقط مسئول رفتار و کردار خود هستم نه دیگران...  و این  نصیحت از من به تو ، مردان این سر زمین خوب یاد گرفته اند هر غلطی که دلشان می خواهد کنند و دیواری کوتاه تر از زنان خود نمی یابند...  بعد از سال ها یاد گرفتم که قوی باشم و در لحظه زندگی کنم به خودم ببالم و از زندگی کردنم لذت ببرم ، لذت ببرم اما گناه نکنم خرج کنم اما کمی هم جمع کنم ... کلام آخر ای بانوی شرقی قوی باش برای خودت زندگی کن و لذت ببر💖
این ب اون چ ربطی داشت.....

حیا بهترین کار که خیانت نکنه 

💔افسوس که این مزرعه را آب گرفته ، دهقان مصیبت زده را خواب گرفته ، افسوس از این عمر گرانمایه که بگذشت ، ما از سر تقصیر وخطا در نگذشتیم
همون بهتر بره و حداقل تکلیف طرف مقابل معلوم باشه

خیلی بده فکر کن خرجت رو یکی دیگه میده ،تلاشش رو برای رفاه یکی دیگه می‌کنه ، سرت رو روی بالش کنار یکی دیگه میزاری بعد دلت پی ولگردی پیش این و اون باشه .خیلی دل گنده ای میخواد اینطوری بودن . 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

باید بهش فکر نکنی .مثل آب دریاست هر چی بخوری تشنه تر میشی اینم  هر چی بهش فکر کنی برات سخت تر میشه فراموش کردنش . فکر کن مرد دیگه نیست آدم که عاشق جنازه نمیشه .تو قلبت دفنش کن یک سنگ گنده هم بزار روی قبرش بزار برای ابد فراموشت بشه