2777
2789
عنوان

اولین بارداری

203 بازدید | 25 پست

پدرشوهر مادر شوهرتون چه واکنشی داشتن

چجوری بودن تو عمل

یا فقط ظاهر حفظ کردن

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍

قهر بودیم باهم عین خیالشونم نبود وقتی هم سقط کردم انکار ن انگار

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من دومین باراریم کلی ذوق دارن🫡

خدارو شکر که لایق دوباره ی مادر شدن شدم😍سلامتی تو راهی مهمتر از جنسیتش بود.💞ولی اینکه خدا هوایم رو داشت هم دخترمو بهم داد هم اکنون پسرمو💞همسرم میشنیه کنار م و میگه میخام پیراهن دکمه دار تنش کنم آستینهاشو بالا بزنم 😍😍غرطیش کنم😃😃خدایا شکرت که همسرم پسر دار شد😍عاشق ذوق تو چشم هاش وقتی از پسرمون حرف میزنه😍😍ولی مدام تاکید میکنه صد تا بچه بیاری هبچکس برام دخترم نمیشه💞برام دعا کنید این دوران بسلامت رد بشه💞😍

ببخشید بی ربطة ولی دوتا تایپیک آخرمو لطفا گزارش بزنید به خاطر نت پایین تکرار شده 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
خداروشکر هم خوشال شدن هم هوامودارن 

چه خوب

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍
قهر بودیم باهم عین خیالشونم نبود وقتی هم سقط کردم انکار ن انگار

بهش فکر نکن

من دومین باراریم کلی ذوق دارن🫡

اخیر 🥺😍

ما 12 هفته گفتیم، گفتن جنسیتش معلومه، گفتیم احتمالا دختر، انقدر ناراحت شدن که تا آخر 9 ماهگی از هیچ حرف و گلگی و اذیتی فروگذار نکردن

دخترم 4 سال و 4 ماهشه،هیچ حسی بهشون نداره از بس سردن

ما 12 هفته گفتیم، گفتن جنسیتش معلومه، گفتیم احتمالا دختر، انقدر ناراحت شدن که تا آخر 9 ماهگی از هیچ ...

شوهرت چیزی نمیگف؟ 

اخیر 🥺😍

البته اصلا برام مهم نیست😃😃

ذوق هم نمیکردن مهم نبود.

چون پرسیدی چواب دادم😁

خدارو شکر که لایق دوباره ی مادر شدن شدم😍سلامتی تو راهی مهمتر از جنسیتش بود.💞ولی اینکه خدا هوایم رو داشت هم دخترمو بهم داد هم اکنون پسرمو💞همسرم میشنیه کنار م و میگه میخام پیراهن دکمه دار تنش کنم آستینهاشو بالا بزنم 😍😍غرطیش کنم😃😃خدایا شکرت که همسرم پسر دار شد😍عاشق ذوق تو چشم هاش وقتی از پسرمون حرف میزنه😍😍ولی مدام تاکید میکنه صد تا بچه بیاری هبچکس برام دخترم نمیشه💞برام دعا کنید این دوران بسلامت رد بشه💞😍
البته اصلا برام مهم نیست😃😃 ذوق هم نمیکردن مهم نبود. چون پرسیدی چواب دادم😁

اره میدونم

ولی اولین بارداری فرق داره

من خودم هنوز تجربه نکردم ولی خواستم نظر بقیه رو بدونم

شوهرت چیزی نمیگف؟ 

همسرم سکوت مطلق بود

ولی سر دومی گفتن چون پسره قربونی با ما، شوهرم گفت هر کاری برای دخترم کردید، حق دارید برای پسرمم کنید

و چون برای اون کاری نکردید لازم نکرده برای اینم بکنید