2777
2789
داغ داری معلومه😂

والا😂

ارثم شانس میخواد

ب خاطر زدن تاپیک برا اسم رهام ترکیدم😐 ب شدت با گسترش فساد و بی بنداری مقابله میکنم                         کاربریهای قبلیم:  آلبالو سرخ /نی نی یار نصف شب سابق/نهال بانو و ...هستم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلام حاجی جان پ ن پ عممه چوبی

🤣🤣🤣حاجی چرا کار بری جدید گرفتی

از ما بدا انتظار نداشته باش شما ک خوبی واس ما هم دعا کننیازی ب پرواز نیست همین پایینم بالاتر از خیلیام😏

🙄بابا بزرگم   ۲ تا مغازه فروختن ازش  ۴ میلیارد  ۴۹۰ میلیلون تومن رسیده  به بابام ریخت دراز مدت یک ساله   هنوز ۴ تا مغازه دیگه سه تا خونه دیگه ۵۰ میلیار قیمت خورده ولی مشتری پیدا نشده اگه پیدا بشه ۷ میلیارد به بابام میرسه 

ماشالله جمعیتشونم زیاده😐  

ولی خودم بابام دوتا خونه داره یک ماشین  یکی از خونه هاش نصفش  سه دونگ بنام منه  ماشینشم نصفش بنام من نصفش داداشم

سلام حاجی جان پ ن پ عممه چوبی

نکنه قرمصاق چوبی شدی 🤣🤣🤣🤣

از ما بدا انتظار نداشته باش شما ک خوبی واس ما هم دعا کننیازی ب پرواز نیست همین پایینم بالاتر از خیلیام😏