delvin۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 9487 عنوان کیا سقط داشتن 625 بازدید | 27 پست بچه چندم بود علتش چی بود 1402/01/06 | 22:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گللبخند عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 4379 من تو پنج هفته خود به خود سقط شد بچه اول همین ده روز پیش یاارحم الراحمین مرسی که بی نهایت مهربونی سپاسگذار توام..واسه سلامتی کوچولوی تودلم اگ دوس داشتید یه صلوات بفرستیدامیدوارم لحظه به لحظه ی زندگیتون پر خوشبختی باشه الهی آمین
delvin۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 9487 من ایست قلبی کرد اولی الان بچه داری عزیزم منم اولی تو ۵ هفته سقط شد
delvin۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 9487 من تو پنج هفته خود به خود سقط شد بچه اول همین ده روز پیش دقیقا مثل من چون اولی بود چقد ناراحت شدم
delvin۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 9487 اولی و دومی اولی توقف رشد دومی پوچ علتش مشخص نشد ؟ الان بچه داری
گللبخند عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 4379 دقیقا مثل من چون اولی بود چقد ناراحت شدم درکت میکنم من خیلیی حالم بد شد هنوزم حالم بده یکسال ودوماه اقدام بودم تا باردارشدم یاارحم الراحمین مرسی که بی نهایت مهربونی سپاسگذار توام..واسه سلامتی کوچولوی تودلم اگ دوس داشتید یه صلوات بفرستیدامیدوارم لحظه به لحظه ی زندگیتون پر خوشبختی باشه الهی آمین
بستنی_زمستانی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 973 علتش مشخص نشد ؟ الان بچه داری نه عزیزم.فعلا نرفتم دنبالش.ولی میگن مشخص نیست.اسپرم همسرم کم تحرکه البتهاولی سال پیش بوددومی بیست روز پیش و خدا هست هنوز...🌱
delvin۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 9487 درکت میکنم من خیلیی حالم بد شد هنوزم حالم بده یکسال ودوماه اقدام بودم تا باردارشدم من بعد ۳ ماه اقدام باردار شدم ولی خب خود به خود سقط شد فردا میشه ۳ ماه ک سقط شده میترسمم باز اقدام کنم میخوام برم دکتر
گللبخند عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 4379 نه عزیزم.فعلا نرفتم دنبالش.ولی میگن مشخص نیست.اسپرم همسرم کم تحرکه البته اولی سال پیش بود دومی بیس ... بعد از اولی چقدر بعدش اقدام کردی یاارحم الراحمین مرسی که بی نهایت مهربونی سپاسگذار توام..واسه سلامتی کوچولوی تودلم اگ دوس داشتید یه صلوات بفرستیدامیدوارم لحظه به لحظه ی زندگیتون پر خوشبختی باشه الهی آمین
delvin۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 9487 نه عزیزم.فعلا نرفتم دنبالش.ولی میگن مشخص نیست.اسپرم همسرم کم تحرکه البته اولی سال پیش بود دومی بیس ... خیلی حس بدیه آدم سقط کنه
بستنی_زمستانی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 973 بعد از اولی چقدر بعدش اقدام کردی اولی رو مهرماه سال پیش سقط کردم.تا یه مدت که اصلا اقدام نمیکردم بعدش که شروع کردم یه سه چهار ماهی طول کشید تا باردار شدم. و خدا هست هنوز...🌱
بستنی_زمستانی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 973 خیلی حس بدیه آدم سقط کنه وااااای.دیوونه کننده ست.برای من اولی خیلی سخت تر بود.توی این دومی هم اینکه جنین نبود.هم اینکه خیلی صبورتر و تسلیم ترم و خدا هست هنوز...🌱
گللبخند عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 4379 اولی رو مهرماه سال پیش سقط کردم.تا یه مدت که اصلا اقدام نمیکردم بعدش که شروع کردم یه سه چهار م ... انشالله دفعه بعدی سالم بچتو بغل بگیری عزیزدلم❤️ یاارحم الراحمین مرسی که بی نهایت مهربونی سپاسگذار توام..واسه سلامتی کوچولوی تودلم اگ دوس داشتید یه صلوات بفرستیدامیدوارم لحظه به لحظه ی زندگیتون پر خوشبختی باشه الهی آمین