2821
2789
عنوان

❌عشق اول

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 29 پست

یکی که خودم باهاش کات کردم.... و هنوزم خوشم میادوگاهی بهش فکرمیکنم ولی به روی خودم نمیارم چون الان دوس پسردارم

سارام دانشجوی سایتم متولد تهران و بعد ۱۸ بزرگشده ی رشت درواقع .... عاشق پاییزم مهربونم ولی کسی نمیفهمه جز نزدیکام خوشگلم باهوشم درونگرام و دوستام کمیت ندارن ولی کیفیت🔥... بیبی گرل آقامونم😈شیطونم بازم خیلی کسی نمیدونه جز پارتنر و دوست صمیمیم. غریبه ها فک میکنن خیلی ارومم و کم حرف. ولی نمیدونن چه سلیطه ایم.با تنهاییم حال میکنم دیوونم یکم. به عشق معتادم و قراره دنیا رو نجات بدم🤓        وبگم که خدا خیلی مراقبم بوده همیشه💝🤍🫂🧚‍♀️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دوتامونم‌مجردیم نه دیگه من‌نمیتونم برم‌اونور که کارمندم😂

😐😐 ول کن برو اونجا حال می‌کنی حالا پیام بدش ای لاو یو عشق بچگی پاشو برو خارج 

نینی سایت های عزیزم یه صلوات برا برآورده شدن چیزی که میخام بفرستین 🤗

مال زمان نوجوانیه یکیو اتفاقی چند بار تو خیابون دیدم عاشقش نشدم ولی یه حسی داشتم اونم یه حسی داشت دیگه ندیدمش یه ماه بعدش توی روزنامه یه عکسی دیدم ک کپی همون بود ،فوت کرده بود 🥲چقد براش فاتحه فرستادم 😂💔حالا اصن شاید اون نبوده🤣

فیلم های پیشنهادی به وقت آزاد ⬅️⬅️⬅️⬅️"V for vendetta ، the pianist" .ذوق خودتونو حفظ کنین برای هر چیز ریز و درشت چشم هرکیم ندید گور باباش 😗#نه به تبلیغات نینی سایت، سایت های مورددار هم اینقد تبلیغ ندارن یکم به کاربران سایت احترام بذارین ،#نه به محدودیت زمانی تاپیک زدن مگه زندانه 😡😡چقد جالب نتی که حق طبیعی مون هست رو الان تحت عنوان نت پرو باید خرید بفرماییم😊چقد زود عادت کردیم عادی شد واسمون ⛓️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز