خودمکه تو همون۱۵ سالگی فامیل بودیم و اونم منو دوست داشت از ترس بابام باهاش حرف نزدم یه سالی سعی کرد اوکی بشه با این که عاشقش بودم ولی میترسیدم بعد دیگه با خانوادش رفتن المان الان اونجا پزشکی میخونه
یکی که خودم باهاش کات کردم.... و هنوزم خوشم میادوگاهی بهش فکرمیکنم ولی به روی خودم نمیارم چون الان دوس پسردارم
سارام دانشجوی سایتم متولد تهران و بعد ۱۸ بزرگشده ی رشت درواقع .... عاشق پاییزم مهربونم ولی کسی نمیفهمه جز نزدیکام خوشگلم باهوشم درونگرام و دوستام کمیت ندارن ولی کیفیت🔥... بیبی گرل آقامونم😈شیطونم بازم خیلی کسی نمیدونه جز پارتنر و دوست صمیمیم. غریبه ها فک میکنن خیلی ارومم و کم حرف. ولی نمیدونن چه سلیطه ایم.با تنهاییم حال میکنم دیوونم یکم. به عشق معتادم و قراره دنیا رو نجات بدم🤓 وبگم که خدا خیلی مراقبم بوده همیشه💝🤍🫂🧚♀️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مال زمان نوجوانیه یکیو اتفاقی چند بار تو خیابون دیدم عاشقش نشدم ولی یه حسی داشتم اونم یه حسی داشت دیگه ندیدمش یه ماه بعدش توی روزنامه یه عکسی دیدم ک کپی همون بود ،فوت کرده بود 🥲چقد براش فاتحه فرستادم 😂💔حالا اصن شاید اون نبوده🤣
فیلم های پیشنهادی به وقت آزاد ⬅️⬅️⬅️⬅️"V for vendetta ، the pianist" .ذوق خودتونو حفظ کنین برای هر چیز ریز و درشت چشم هرکیم ندید گور باباش 😗#نه به تبلیغات نینی سایت، سایت های مورددار هم اینقد تبلیغ ندارن یکم به کاربران سایت احترام بذارین ،#نه به محدودیت زمانی تاپیک زدن مگه زندانه 😡😡چقد جالب نتی که حق طبیعی مون هست رو الان تحت عنوان نت پرو باید خرید بفرماییم😊چقد زود عادت کردیم عادی شد واسمون ⛓️