2777
2789

تروخدا میشه نظرتونو زود بگید 

فقط دو روز وقت داریم

ببینید داداش من جمعه صبح از ی دختری که فامیل تقریبا دور ما میشه خاستگاری کرد ، و همون جمعه ظهر باباش زنگ زد بیاین ببینم تون و ما رفتیم و حرفاشونو با دختره زدن

و جمعه شب بابای دختره و خود دختره جواب بله رو دادن 😐🫠

و قرار عقد رو اصرار داشتن که هرچه زودتر بذاریم ، و نهایت دو سه روز دیگه عقدشون کنیم

قرار عقد شد سه شنبه 

و این خانواده به شدت عجله نشون میدن و فقط میخوان کار رو تموم کنن

ممکنه که دلیلی داشته باشه ؟؟؟؟

چرا این خانواده اینقدر عجله میکنن 😐

ما توی عمل انجام شده موندیم و قبول کردیم ،،،، بنظرتون با چه روشی میشه فهمید که ریگی به کفششون هست یا نه😭😭

تروخدا جواب بدین 😭

روشی هست که بفهمیم؟؟ 

داداشم خودشم هنگ کرده😐

من ی زنم 😍‌‌ با کلی ناز و عشوه و لطافت زنانه همسرم عشق اول زندگیمه و عشق اولمم میمونه   تو اقدام هستم برای نی نی  قرار نیست همه ی خودمو وقف بچه کنم , خوشحالی و آرامش خودم از هرچیزی مهم تره چون فرزند من ی مادر شاد و پر انرژی میخواد نه ی آدم افسرده  عاشق طبیعت هستم ، کتاب زیاد میخونم , روانی فیلم دیدنم😁 ، اولویت زندگیم خودمم و بعد همسرمه :)) ،،،،  مطالعه میکنم برای رشد خودم و همسرم تا آدم های بهتری باشیم و سعی میکنم  فرزندی سالم و صالح تحویل اجتماع بدیم 🌼 

نرمال نیست بنظرم

ادم شک میفته

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال مام همینجوری شد بعدفهمیدیم دختره کلی مشکل داره   لکنت زبون  روان همه چی

تلپاتی وحس ششم بسیارقوی ( حس ششم نی نی سایتی منظورم نیست😒🤥😒)     ،جمله ای که دیگه دارم هرروزمیشنوم اینه     توبایدکاراگاه میشدی😖🖖🤘✊👊

بهش بگید خیلی زوده برای عقد و نیاز به شناخت بیشتر داریم

بحث یه عمر زندگیه

خجالت برنمیداره که

شاید دنبال مهریه باشن

مهریه رو کم بگید تا خودشون پا پس بکشن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

به بهانه ی کاری حتما حتما عقب بندازید 

به نظرم طبق رسوم صیغه کنید رفت و اند کنین تا بعد ببینید چی پیش میاد 

ولی اصلا اصلا سه شنبه عقد رو گردن نگیرین .فکرش محضر بگیرین صیغه کنین 

حرفمو گوش کن من دیدم که میگم