2777
2789
عنوان

رانندگی

226 بازدید | 15 پست

بچه ها تورانندگی خیلی مواظب باشید وای با۱۲۰ سرعت یک دفعه سگ اومد جلوم اینم تو شب یهودیدم بافاصله کم جلومه منم هیچ کارنتونستم بکنم ففط فرمانو سفت گرفتم وزدم بهش وخداراشکر چپ نکردم

عزیزم شما با ۱۲۰ تا سرعت میرفتی

به بقیه میگی مراقب باشین؟😅

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما گرامی با عرض تاسف یه فرشته از روی زمین کم کردین. سگ نماد عشق بدون شرط روی زمینه🖤🖤

کاری نمیشد بکنم خودت فکر کن با۱۲۰ سرعت یهوبیاد جلوت خیلی راننده خوبی باشی تو سرفرمان نزنی چپ نکنی

عجب ادمایی هستیدمن جانم درخطر بود بعدشما حرص سگ رو میخورید 

بله حرصش رو میخورم چون اون بیچاره بخاطر بی احتیاطی شما آسیب میبینه

فکرکنم وقتی گواهینامه میگیریم بهمون یاد میدن سرعت زیاد جانمون رو به خطر میندازه!

بله حرصش رو میخورم چون اون بیچاره بخاطر بی احتیاطی شما آسیب میبینه فکرکنم وقتی گواهینامه میگیریم به ...

نگین خودم ۵میلیون ضرر خوردم تموم جلو بندی ماشینم خورد شد😭😭😭😭

نگین خودم ۵میلیون ضرر خوردم تموم جلو بندی ماشینم خورد شد😭😭😭😭

تاپیک دادم که بقیه تو شب تند نرن اگه کارم اشتباهه بگو من که عبرت شد برام ولی خب ۸۰ تا سرعتم بری کاری نمیشه کرد اخرش سگ میمیره قبول کنید

بله حرصش رو میخورم چون اون بیچاره بخاطر بی احتیاطی شما آسیب میبینه فکرکنم وقتی گواهینامه میگیریم به ...

یه حیون ولگرد هرچی باشه حیونه ولی این همه حیون اصلا نزدیک جاده نمیشن وقتی نزدیک جاده میشه و کلی ضرر میزنه به ماشین طرف بهتر که بمیره شما در موقعیت این ادم نیستی که کلی خرج برداره ماشینت وگرنه اینجوری نمیومدی مدافع حقوق حیوانات ولگرد بشی