2777
2789
عنوان

خوبی هایی که بدی تعبیر میشه!

217 بازدید | 5 پست

سلام دوستان 

من خوبی میکنم سعی میکنم خوب باشم برای همه و خونوادم 

ولی نزدیکترین فرد به زندگیم ، خوبیای منو نمیبینه و منو آدم بده میدونه و عذاب میکشم بخاطر حرفهایی که پشت سرم میگن و این آدم از من بدش میاد

فقط به این دلیل که نمیتونستم خودمو زندگیمو زیر پا بزارم و اون چیزی رو که میخوان من واسشون انجام بدم 

دلم خیلی گرفته ...خیلی 

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم همین حرفو دیشب ب من میزد ک چرا من اینهمه خوبی میکنم هیچی ب هیچی بهش میگم زیاد دم دستی نباش محبت بی جا نکن خوب باش ولی خوب زیادی نباش نذار خوب بودنت ب وظیفه تبدیل شه

وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃  گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼

ولکن بابا.فکر کن ما هرسری میریم خونه مادرشوهرم اینا غذا میگیریم میبریم بعد ایندفعه خواهرشوهرم‌میگفت به مادر گفتم دیگه خونه فلانی نریم اینا‌میان خودشون غذاشونو میارن دستپخت مارو دوستندارن یعنی من خودم همینجوری موندم که به جای تشکرکردنشه این حرف.به شوهرم گفتم خانوادت لیاقت ندارن اصلا

ولکن بابا.فکر کن ما هرسری میریم خونه مادرشوهرم اینا غذا میگیریم میبریم بعد ایندفعه خواهرشوهرم‌میگفت ...

من متاسفانه از طرف خونواده خودمه .اگه خونواده شوهر باشه آدم اینقدر ناراحت نمیشه .دلم خیلی گرفته خواهر 

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش .