2821
2789
عنوان

عمل بواسیر

112 بازدید | 11 پست

دوستان کسی تاحالا تجربه عمل بواسیر یا لیزرش داشته بگه؟؟؟

دردش چقدره بعد عمل چجوریه من ۱۸ سالمه با این سن کمم این مشکل عصبی کننده رو دارم🤦🏻‍♀️

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

عمی سختی نیست نگران نباش بیهوشم نمیکنن عملشم زود تموم میشه زودم مرخص میشی 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عمی سختی نیست نگران نباش بیهوشم نمیکنن عملشم زود تموم میشه زودم مرخص میشی 

دیگه برنمیگرده ؟

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

دیگه برنمیگرده ؟

نه وقتی برات بردارن بر نمیگرده دیگه نگران نباش 

بعد دارویی جیزی بخور که یبوستت برطرف بشه

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
نه وقتی برات بردارن بر نمیگرده دیگه نگران نباش  بعد دارویی جیزی بخور که یبوستت برطرف بشه

اها مرسی عزیزم

من‌ تقریبا سه هفته از عملم میگزره درد دارم همچنان،تو دوران نقاهتم..برای من که خیلی عمل سخت و دردناکی ...

هعیییی🤦🏻‍♀️

چقدر هزینت شد؟

۱۰‌تومن 

چقدر زیااااد

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 19 ساعت پیش
2791
2779
2792