2777
2789
عنوان

عمل بواسیر

112 بازدید | 11 پست

دوستان کسی تاحالا تجربه عمل بواسیر یا لیزرش داشته بگه؟؟؟

دردش چقدره بعد عمل چجوریه من ۱۸ سالمه با این سن کمم این مشکل عصبی کننده رو دارم🤦🏻‍♀️

مخالفی؟رد شوووو بحث لازم نیست و اگه هدفت بحث و حاشیه ست اینجا جای اشتباهيه.برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

عمی سختی نیست نگران نباش بیهوشم نمیکنن عملشم زود تموم میشه زودم مرخص میشی 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عمی سختی نیست نگران نباش بیهوشم نمیکنن عملشم زود تموم میشه زودم مرخص میشی 

دیگه برنمیگرده ؟

مخالفی؟رد شوووو بحث لازم نیست و اگه هدفت بحث و حاشیه ست اینجا جای اشتباهيه.برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

دیگه برنمیگرده ؟

نه وقتی برات بردارن بر نمیگرده دیگه نگران نباش 

بعد دارویی جیزی بخور که یبوستت برطرف بشه

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
نه وقتی برات بردارن بر نمیگرده دیگه نگران نباش  بعد دارویی جیزی بخور که یبوستت برطرف بشه

اها مرسی عزیزم

من‌ تقریبا سه هفته از عملم میگزره درد دارم همچنان،تو دوران نقاهتم..برای من که خیلی عمل سخت و دردناکی ...

هعیییی🤦🏻‍♀️

چقدر هزینت شد؟

۱۰‌تومن 

چقدر زیااااد