2777
2789
عنوان

تجربه مرگ من🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 23872 بازدید | 84 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منی که الان دارم اینو براتون تعریف می کنم همین الان هم بدن ضعیفه با داروهای تقویتی خودمو به زور نگه داشتم، نمی دونم بیماری خاصی دارم یا نه دکتر رفتم فقط دارویی بهم داد ولی چیزی بهم نگفت، و حالا بریم برسیم به داستان من که برمی گرده به پنج شش سال پیش... 

من بدنم خیلی ضعیف بود و یه عمل جراحی هم انجام داده بودمو مرخص شده بودم اومده بودم خونه ولی بدنم خیلی بی حال بود، خلاصه نمی دونم بدن ضعیفم نتونست عوارض داروهای بیهوشی طاقت بیاره یا دق مرگ شدم یا به خاطر داروها باز بیهوش شدم چون اون موقع جو خانوادم هم واقعا متشنج بود و هنوز داروهای بیهوشی هم تو بدنم بود.... 

یهویی دیدم نمی تونم درست نفس بکشم و ضربان قلبم هم غیرنرمال شده بود بعدم تو خیالم👉🏾 یه فرشته اومد و منم بلند شدم همراش رفتم، (ی جورایی اون نور سبز و تونل که مبگن حس می کنم دیده باشم ولی دقیق یادم نیس که وافعا که اون موقع اینو دیدم یا نه ) بعد رسیدم ب یه اتاقک، تو اون اتاقک دوتا دختربچه نوجوون سیاه پوش همرام بودن و اون اتاقک هم یه تصویرهایی رو داشت نشون می داد، حس می کنم اون دوتا دختربچه منو از زمین بردن اون جا، اون قدر برام خاطرات مات شدن که فقط اون اتاقک رو خیلی مات یادم میاد و اون دوتا دختربچه سیاه پوش...

بعد یهویی نمی دونم چی شد که خودمو تو یه خونه قدیمی دیدم اون جا پر بود از انواع آدما، پیر، جوون، بچه، بزرگ کلا همه سنی... یه دوتا بچه جن هم بودن شایدم چهارتا، به نظر میومد اونا نگهبان یه نفر بودن که دائما گریه می کرد..... 

اون جا دوتا اتاق و یه حیاط و دوتا هال کوچیک داشت ، یه اتاقش فقط اونایی بودن که شاد بودن می زدن می خوندن شادی می کردن ، ی اتاقش ما بودیم، تو هال آخریش کسایی بودن که قرار بود سفر کنن به برزخ ، یه هالش هم برا کسایی بود که اون جا به صف وایمیسادن و وقتی نوبت شون می شد باید می پریدن پایین یعنی رو زمین.... 

که من از اون اتاق آورده شدم تو اون هال آخری و کسایی که وارد برزخ می شدن رو می دیدم مثل طی الارض یک باره کنارمون غیب می شدن که می فهمیدیم اینایی که غیب میشن دارن برا همیشه میرن.. حتی تو اون چند ساعتی که اون جا بودیم با وجودی که باهم غریب بودیم به هم وابسته می شدیم و وقتی می رفتن من گریه می کردم 😭

تا اینا رو تجربه می کردم که به منو چند نفر دیگه گفتن شما باید بیاین تو هال این طرفی یعنی اسمم نوشته شد برا برگشت به زمین، و رفتم تو صف تا نوبت من شد و منم پریدم پایین و شاید چند ثانیه نشد که حس کردم یه بادی محکم تو بدنم نفوذ کرد و من یهویی از جا پریدم و تگون خوردن دستامم حس کردم وقتی چشم باز کردم شاید فقط همه اینا چند دقیقه یا شایدم چند ثانیه اتفاق افتاده بود.... و جوري خوابیده بودم رو تخت انگار نه انگار که چند دقیقه پیش خودم با پای خودم راه افتادم همراه اون فرشته رفته بودم... 

و دنیایی که من رفتم، 👈🏾دنیای بلاتکلیف ها👉🏾 بود که میگن خیلی از ماها قبل از مرگ دائم وارد اون جا میشیم یه جورایی حالت مسافرخونه بین راهی هس برا استراحت اونایی که می خوان از زمین برن وارد برزخ بشن و اونایی هم که میرن تو کما و اونایی که خودکشی می کنن هم اون جا هستن👉🏾، ولی اونایی که تو کما هستن تا زمانی که تو کما هستن اون جا می مونن و وقتی ناراحت میشن می برن شون تو اتاق شادی البته بستگی به عمل شونم داره ولی اونایی که خودکشی می کنن تا قیامت اون جا اسیر میشن و چون مثل جبس خانگی و پر از نگهبان هس اون جا زندانی میشن و هرکاری کنن نمی تونن خودشون رو از حبس نجات بدن.... 

و راستش اونایی جای سرسبز و یا بیابون بی آب و علف دیدن اینا یا مستقیما رفتن وارد برزخ شدن یا اون جا رو هم رفتن بعد رفتن برزخ و اون جا رو یادشون نیس. ولی من میگم خوش به حال اونایی که مستقیما وارد برزخ میشن آخه خیلی بده تجربه بلاتکلیف بودن.... 🥀

یه پست کوتاه دیگه می ذارم اگر اونم خوندین ممنون میشم 💙

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
الکی بود سرکاری

اینا رو هم تعریف نکردم که زندگی اونایی که تو کما هستن رو بگیرین والا من نمی دونم اینا باید بمیرن یا نجات پیدا کنن خواهشا با اینا با احتیاط رفتار کنید ❤️❤️❤️❤️🥀🥀

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
واقعاااکه مجبورت کرده بودن مگه

گذاشتم تایپم ی خرده کنده 

توروخدانمیشه کامل بگیی

جزئیات رو نگفتم ولی اگر می خواین خصوصی ی مقدارش میگم 

چه جالب تعریف کن .فقط انشالله دروغ نباشه

تعریف کردم فقط دروغ نگفتم فقط چون شش سال گذشته آن شاالله قسمت های مهمش تو ذهنم تحریف نشده باشه 

بگو .چرا نرفتی توبرنامه زندگی پس از زندگی

یه جورایی می گفتم شاید مرگ نبوده بیهوشی بوده این جوری با ذهن خیلی ها بازی میشه، حالا شما خودتون بخونید شاید متوجه بشین بیهوشی بوده یا مرگ موقت 

برام سواله هیچ‌ یک از کسایی که تجربه ی نزدیک به مرگ رو داشتند و اونطرف رو درک کردن هیچ حرفی از حجاب ...

والا اون دوتا دختر نوجوون که به نظر میومدن فرشته ان اونا هم حجاب نداشتن ولی کلا اون قدر ذهن مون اون جا مشغوله توجه به این چیزا نمی کنیم