لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 عنوان مرگ 493 بازدید | 29 پست چجوری با مرگ عزیزان کنار میایید داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 1402/01/06 | 19:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryakhonoom عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 14176 به سختی خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
بهزااااااد۱۴۰۲ عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 623 از وقتی بهزادو دیدم فمیدم ارزش نداره کنار نیای من خانوم هستم ، بهزاد اسم خواستگارم هست نمیدونم چه تصمیمی بگیرم تو دوراهی انتخاب موندم دعا کنین انتخاب درستی داشته باشم و خوشبخت شم مرسی
hanieyramziyah عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 21439 کنارنیومدم تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 از وقتی بهزادو دیدم فمیدم ارزش نداره کنار نیای ببخشید میپرسم عشقته داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 هرکاری میکنم دلم آروم نمیگیره چیکار کنم قران هم خوندم آروم نشدم چیکار کنم داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
مامی_یاس1 عضویت: 1392/05/20 تعداد پست: 6252 ببخشید میپرسم عشقته عموم 20 ساله فوت شده فردا سالگردشه خیلی دوسش داشتم ❤️میگذره خدایا شکرت😍
آرامشطوفانی عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 3770 هرکاری میکنم دلم آروم نمیگیره چیکار کنم قران هم خوندم آروم نشدم چیکار کنم عزیزم کیو از دست دادی خداصبرت بده
مامی_یاس1 عضویت: 1392/05/20 تعداد پست: 6252 هرکاری میکنم دلم آروم نمیگیره چیکار کنم قران هم خوندم آروم نشدم چیکار کنم چه عزیزی رو از دست دادی؟ خدایا شکرت😍
لیلی۱۵۱۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2805 عزیزم کیو از دست دادی خداصبرت بده داداشم نامزدم داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭