🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بچتو میخای تربیت کنی به خانومت فشار میاری ؟ پدر اون خونه ای برو بچتو بخوابون مجبور شه بخوابه ، مگه چقدر خانومت میتونه توان داشته باشه همه کارارو بکنه .
من تا به این سن رسیدم بابام گفته بچها ساعت ۱۰ شب بخیر
•BTS_JINLOVER• آرمی دو آتیشه از نوع جین لاورش😌🤞💜یکی از زیباترین دعاهایی که شنیدم این بود:«وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»در جستجوی آنچه برایم مقدر نکردهای، خستهام مکن!🌱🙃 کاربری دست دو نفره دوست عزیز!!!😒😑 پ ن : من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم به قول یه اسی ناظمتونم نیستم که هی بگم مودب باش خانمم، شاهزاده وارث نشینم نیستی که حرفت غلط باشه تاییدش کنم پس با من بحث اضافه نکن شده تعلیق بشم ولی قهوه ایت میکنم میرم با کاربری مادرشوهر نداشتم میام !😒😏👊 کانال PDF رمان دارم تو روبیکا هر رمانی از عاشقانه و پلیسی تا بزرگسال و خارجی بهم بگو ایدیشو برات بفرستم : ) ❤️
خودت به جای اینکه تو سایت زنونه پلاس باشی ساعت ۹ونیم بچه رو ببر بخوابون
بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست