2777
2789
عنوان

معمولا زوج ها چه شکلی و کجا آشنا میشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 38 پست
منم با یکی دو نفر اینترنتی اشنا شدم هدفشون دوستی بود سر قرار نرفتم. ممکنه هدف دوستی بعد تبدیل به هد ...

آره زمان ما میگفتن اوی وای فلان بمدان 

الان دیگه عصر ارتباطات

خرافات رفته کنار

خیلی روشا هست بقیه هم گفتن 

خیلی جاها دانشگاه مهمانی وعروسی  مراسم ختم خیابون کافیشاپ کوهنوردی وطبیعت گردی اردوهای و ...

مرسییی

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂 ما که رفتیم دانشگاه هیچ خبری نبود همه دنبال دوستی و خوشگذرونی بعد کات نفر بعدی  دانشگا ...

همینه دقیقا

من بیشتر فانتزیم اینه که عشقم استادم باشه و کراش بزنم روش بعد بهم درخواست بده و..  بنظرم یا اس ...

مرسیی

یعنی والدین دست به کار بشن؟  

من خودم چند ماه پیش مادر طرف بعد چند سال مجدد ازم خواستگاری کرد گفت دخترام در کل بچه هام نظرشون پیش توعه

الان جدیدن مامان بابا دست به کار میشن 

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟
من خودم چند ماه پیش مادر طرف بعد چند سال مجدد ازم خواستگاری کرد گفت دخترام نظرشون پیش توعه الان جدی ...

آره اینم میشه 

مرسی

من و شوهرم توی عروسی آشنا شدیم،از اول تا آخر عروسی بد عنق بود سر میز شامم ،من و ندید وقتی برگشت بشقابی که توش سوپ ریخته بود و چپه کرد رو لباسم،خیلی بعدها فهمیدم خواستگار عروس بوده یه زمانی ،بعدا فهمیده طرف با کس دیگس اینم خوابونده توی آب نمک برای روز مبادا ،گفتم بگم شاید ایده باشه

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
آره اینم میشه  مرسی

اما خود طرف باید بیاد وسط 

من چون خودع طرف چیزی نگفت و نیومد وسط گفتم نه

و از طرفی تا درس دانشگاه تموم نشه ازدواج نمیکنم 

وگرنه مهم علاقه و اصالت و.. هست 

برخی هم عاشق هم میشن اما زندگی شون 1سال دوام نداره یا با بچه طلاق می گیرن

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟
من و شوهرم توی عروسی آشنا شدیم،از اول تا آخر عروسی بد عنق بود سر میز شامم ،من و ندید وقتی برگشت بشقا ...

عزیزممم بمونید برای هم مرسی❤

چقدر سخت بوده ولی توی اون عروسی شرکت کردن

من و شوهرم توی عروسی آشنا شدیم،از اول تا آخر عروسی بد عنق بود سر میز شامم ،من و ندید وقتی برگشت بشقا ...

چطور به شما جذب شد بعدش عزیزم؟

بدرخش...تحمل درخشش تو برای خیلیا سخته...زندگی بارها زمینم زده اما از یک چیز مطمئنم مثل همیشه بلند میشم.آی زندگی رقیبت از تو سرسختتره.یادت بمونه...تو میان قلبم♡ و عقلم زیباترین در ب دری منی...آدمها زمانی خود واقعیشونو بهت نشون میدن که دیگه سودی براشون نداشته باشی...چیزی که خیلیا نمیفهمن اینه که لغت ببخشید پاک کن نیست...تو شاهکار خالقی...تحقیر را باور نکن♡