2777
2789
من دوست دارم  پرستاری بخونم بعد ک رفتم اونجا آهنگسازی و خوانندگی  کسی میتونه راهنماییم ک ...

اول برو اونجا پرستار شو بعد که جا افتادی برو دنبال علاقت

خیلی خوبه پرستار اکثر کشورا می خوان👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول برو اونجا پرستار شو بعد که جا افتادی برو دنبال علاقت خیلی خوبه پرستار اکثر کشورا می خوان👌

عآخه تا اینجا ی رشته خوب قبول نشم و اختیارم دست خودم نباشه نمیتونم کاری کنم از اولش بخوام برم خ هزینه داره پدرم ارث باباشو بگیره میتونه منو بفرسته ولی نمیکنه فعلا این کار و مادرش زندست نمیزاره ارث تقسیم شه

اول برو اونجا پرستار شو بعد که جا افتادی برو دنبال علاقت خیلی خوبه پرستار اکثر کشورا می خوان👌

ی دکتر دندون پزشک میشناسم خ راهنماییم کرده 

گفت بعد لیسانس هزینه ها خ کم میشه ولی از اولش حتی هندم بخوای درس بخونی ۴۰۰ میلیون میخواد 

سال ۹۸ اینو گفت 

عآخه تا اینجا ی رشته خوب قبول نشم و اختیارم دست خودم نباشه نمیتونم کاری کنم از اولش بخوام برم خ هزین ...

ببین اینجا مدرک پرستاری میگیری اقدام می کنی واسه مهاجرت برا کشوری که می خوای به عنوان پرستار هر کدومم خواستی بری حتما زبانشو از الان تمرین کن که رفتنی فول باشی

بعد اونجا که جا افتادی از نظر شغلی و مکان برو دنبال علاقت کنار شغلت

ی دکتر دندون پزشک میشناسم خ راهنماییم کرده  گفت بعد لیسانس هزینه ها خ کم میشه ولی از اولش حتی ...

نه منظور منم به عنوان شغا پرستار بود

البته تحصیلیم اگر بورسیه بشه بهتر هزینه ها و اینکه در کنار تحصیل باید کار کنه

چه خوب 😍 می تونی راهنماییم کنی چه طوری زود یاد بگیرم مکالمه و ریدینگ رو فقط یه بسته خریدم از مبتد ...

والا من خودم کلاس رفتم ولی خود آموز یادگیری خ بهتره ی جا خوندم روزی ۸ ساعت زبان بخونی ۶ ماهه فول میشی فکرشو بکن تو سه سال روزی ۲ ساعتم بخونی چقدر حرفه ای شه ولی در کل برا حرفه ای شدن تو ی زبان بیگانه مثل انگلیسی ۴ سال کمه کم زمان میبره 

زبانی مث ترکی واس ما ایرانیا راحته ۲ ساله هم میشه خوند