2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخت نیس که من از هر کی خوشم میاد بی دلیل کم محلش میکنم به طور اتومات🤣😂ببین فرض کن اون ادم اصلا نام ...

کلا نامرئیه و وجود نداره👍🏻

خیلی خب این دفعه امتحان میکنم امیدوارم جواب بده

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

من حالا بهش نگاه میکنم تا ته دارم میخندم 

😂😂سعی کن وقتاایی ک حواسش نیس اینطوری کنی

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

چه جوری میتونی ؟

ببین هی به خودت اعتماد ب نفس بده حتی تظاهر بگو خوشبحال اونی ک با من باشه و ...

البته نمیشه هم‌گفت تظاهر هر دختری اونقدر ارزش داره ک بخاد تنها عشق یه پسر باشه و لایق بهترینا باشه

همش ب خودت تلقین کن این خود ب خود باعث میشه خودتو بالا ببینی و واقعنم بالا بری 

اینجوری دیگه لازم نمیبینی برای توجه اون تلاش کنی که بخای گاف بدی برعکس بی توجهی میکنی چون اونه ک باید تو رو بخاد🤣😎

حالا اگه خاست ک چه خوب نخاست یکی بهترش😐❤️

والا

#سم_باش   کاربر قدیمی اکانت جدید🤝🏻   داستان کاربریم: چهار تا کاربری با سیم کارتای خودم ساختم دو تا آبجیم دو تا مامانم دو تا بابام یکی دوستم یکی همکلاسی (پسر ) یکی یه کاربر همینجا بهم شمارشو داد اینم جدیده با شماره دوس پسرم ساختم امیدوارم نترکه چون دیگه نمیدونم به کی رو بزنم😑🤝🏻
کلا نامرئیه و وجود نداره👍🏻 خیلی خب این دفعه امتحان میکنم امیدوارم جواب بده

ایشالا😂❤️

#سم_باش   کاربر قدیمی اکانت جدید🤝🏻   داستان کاربریم: چهار تا کاربری با سیم کارتای خودم ساختم دو تا آبجیم دو تا مامانم دو تا بابام یکی دوستم یکی همکلاسی (پسر ) یکی یه کاربر همینجا بهم شمارشو داد اینم جدیده با شماره دوس پسرم ساختم امیدوارم نترکه چون دیگه نمیدونم به کی رو بزنم😑🤝🏻
ببین هی به خودت اعتماد ب نفس بده حتی تظاهر بگو خوشبحال اونی ک با من باشه و ... البته نمیشه هم‌گفت ت ...

تو جوابت اعتماد بنفسع،به غیر اون کتابت دیگه چیکار میتونم بکنم؟ توی اعتماد بنفسم

تو جوابت اعتماد بنفسع،به غیر اون کتابت دیگه چیکار میتونم بکنم؟

به خودتم برس با توجه به اندامت ببین چجور لباسایی بهت میاد

با توجه به چهرت یه ارایش ملایمی که زیباییتو بیشتر نشون بده انتخاب کن مثلا اگه لبت قشنگه با ارایش پررنگ نشون بده زیباییتو و ... ولی در کل یه سبک ملایم انتخاب کن نه داف و پلنگ

اینا هم تاثیر داره دیگه مثلا من خودم چشام رنگیه مژه هامو بلند میکنم در عین حال ارایشمم ملایمه

خلاصه ظاهرم خیلی مهمه حتی اگه چهرت عالی نباشه میتونی بهترین خودت باشی

نکته عالیععع،ممنون

خواهش ❤️