2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدییش اینه طرف دورش یک عالمه دختر دافه 

پسرا جذب دخترای ساده میشن فقط رو اعتماد ب نفست کار کن خیلیم ب خودت برس البته نچرال باش

#سم_باش   کاربر قدیمی اکانت جدید🤝🏻   داستان کاربریم: چهار تا کاربری با سیم کارتای خودم ساختم دو تا آبجیم دو تا مامانم دو تا بابام یکی دوستم یکی همکلاسی (پسر ) یکی یه کاربر همینجا بهم شمارشو داد اینم جدیده با شماره دوس پسرم ساختم امیدوارم نترکه چون دیگه نمیدونم به کی رو بزنم😑🤝🏻
از لحاظ رفتاری چه کنم 

تحویلش نگیر انگار اصلا نمیبینیش 

پسرا همیشه دوس دارن توجه دختری ک بهشون توجه نمیکنه رو‌جلب کنن

#سم_باش   کاربر قدیمی اکانت جدید🤝🏻   داستان کاربریم: چهار تا کاربری با سیم کارتای خودم ساختم دو تا آبجیم دو تا مامانم دو تا بابام یکی دوستم یکی همکلاسی (پسر ) یکی یه کاربر همینجا بهم شمارشو داد اینم جدیده با شماره دوس پسرم ساختم امیدوارم نترکه چون دیگه نمیدونم به کی رو بزنم😑🤝🏻
تحویلش نگیر انگار اصلا نمیبینیش  پسرا همیشه دوس دارن توجه دختری ک بهشون توجه نمیکنه رو‌جلب کنن

ب شدت کار سختیه

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

تحویلش نگیر انگار اصلا نمیبینیش  پسرا همیشه دوس دارن توجه دختری ک بهشون توجه نمیکنه رو‌جلب کنن

اخه خیلی سخته در عین حال ک میخوای خوش اخلاق باشی و مهربون بیای کم محلی هم بکنی

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

من قیافم خوبه نمیشه اینو هم نادیده گرفت ولی خب اینچیزایی ام که بهت گفتم باعث شده تو کل دانشگاه همه پسراش تو کفم باشن یعنی بیشترشون ک بهم پیشنهاد دادن اونی ام ک نداده از خداشه بهش توجه کنم ینی طوریه اگه به یکیش سلام کنم انکار دنیا رو دادن به طرف🤣

دلیلشم اینه که اعتماد ب نفس دارم عزت نفس دارم به کسی محل نمیزارم خیلی شادم و کودک درونم فعاله بی توجه به اطرافم یجوری ک هر کسی ارزوشه همچین دختری رو داشته باشه

کتاب زنان زیرکم مطالعه کن کتاب خوبیه

هیععع من قبل این فکر میکردم پلن مهربون خوبه 

مهربون خوبه ولی مهربون بی توجه

اخه خیلی سخته در عین حال ک میخوای خوش اخلاق باشی و مهربون بیای کم محلی هم بکنی

سخت نیس که من از هر کی خوشم میاد بی دلیل کم محلش میکنم به طور اتومات🤣😂ببین فرض کن اون ادم اصلا نامرئیه وجود نداره نه اینکه باهاش بد بشی