2821
2789
عنوان

مزاحم عوضی

234 بازدید | 17 پست

امروز دخترم رو بردم‌‌ تو کوچه دوچرخه سواری کنه کوچه خلوت بود هیش کس نبود یه اقایی داشت از ته کوچه میومد خرید کرده بود دستش بود من اصلا بهش توجه نکردم دیدم داره میاد سمت من خیلی ترسیدم ولی بی توجهی کردم که نفهمه ترسیدم پشتم و کردم بهش و با دخترم حرف میزدم

مردک بیشعور دستش رو زد به باسنم و یه حرف زشت زد

من هم اصلا از ترس نتونستم چیزی بگم نه حرفی بزنم 

من چادری و باحجابم چرا باید اینکارو میکرد😭

خیلی اعصابم داغونه اصلا هیچ وقت این اطراف ندیده بودمش حس میکنم‌ مسافر بود 

به شوهرت بگو

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌𝕿𝖎𝖒𝖊 𝖍𝖆𝖘 𝖕𝖗𝖔𝖛𝖊𝖉 𝖞𝖔𝖚 𝖆𝖑𝖑

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این اتفاق تا حالا چندین بار برای من افتاده 

منم مانتوهای گل گشاد میپوشم و اصلا باسن ندارم! 

همین چند روز قبل سال جدید تو مترو دیدم یکی داره به باسنم دست میزنه برگشتم دیدم یه مرد عوضیه دست فروشه! از شدت ناراحتی خنده ی عصبی کردم و بلند رو به دوستم گوشتم این مردک دستش تو ک و ن من چی کار میکنه؟؟ همه خندیدن و خودش هم از خجالت ایستگاه بعد پیاده شد لعنتی 

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 
این اتفاق تا حالا چندین بار برای من افتاده  منم مانتوهای گل گشاد میپوشم و اصلا باسن ندارم!&nbs ...

خوبه تونستی دعواش کنی من ولی تنها بودم ترسیدم ازش

الهی درد بی درمون بگیره  وتمام مردای عوضی فاسد  الهی خاک قبرستون بپاشه رو صورتشون که ما ...

اینقدر نفرینش کردم که خدا میدونه

باور کن سر دردی گرفتم که دارم میمیرم روزه هم هستم نمیتونم قرص بخورم

2824
2823
2791
2779
2792