2777
2789
عنوان

میخوام ازکارم استعفا بدم

241 بازدید | 8 پست

کارمند اداره دولتیم. با آزمون و دنگ و فنگ از پارسال شروع به کار کردم. اصلا ندونستم سال ۱۴۰۱ چجور گذشت. همش اسازس زمانو داشتم.ساعت ۲.۵  از کار که برمیگشتم  میخوابیدم تا ساعت ۶ و شاید ۷. بعد بدو بدو بساط شام و کارای خونه و کارای شخصی. اصلا ندونستم زندگی یعنی چی. امسال سال دوممه. تازگیا فهمیدم باردارم. میخوام کارو ببوسم برای همیشه بذارم کنار. همکار خانم ندارم. مسیرم ۳۳ کیلومتر دوره. فقط حقوقش که البته آنچنان بالا نیست اما برای خودم خرجش می کنم که اونم تقریبا ازش لذتی نمی برم. میخوام بشینم خونه مثل قبلترها که خانه دار بودم. خوبه؟

نه واسه چی کارت رو بذاری کنار؟ وقتی جا بیفتی تو محل کارت استرس ت هم کمتر میشه . شاغل اداره دولتی بود ...

عزیزم شما خودت شاغلی؟ من واقعا به خانمهای خونه دار حسرت می خورم. خواهرام جفتشون خانه دارن اما شعل شوهراشون خوبه و تامینن. از کار کردن خوشم نمیاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما خودت شاغلی؟ من واقعا به خانمهای خونه دار حسرت می خورم. خواهرام جفتشون خانه دارن اما شعل شو ...

آره عزیزم هم متاهلم هم شاغلم. اگر تحمل استرس و فشار های محیط کار رو نداری و اصلا شاغل بودن رو دوست نداری استعفا بده

آره عزیزم هم متاهلم هم شاغلم. اگر تحمل استرس و فشار های محیط کار رو نداری و اصلا شاغل بودن رو دوست ن ...

از دائم مثل مردها سر کار بودن خسته شدم. نمی تونستم یه باشگاه برم، یا محیط بیرون مانتویی که دلم میخواد. الانم که باردارم فردا بچمو کی میخواد بزرگ کنه. احساس می کنم پیر میشم تو محیط کار بمونم

ميدونى خيليا دوست دارن الان جاى تو باشن ؟ يكم سختى راه تحمل كن دست و بالت كه بازتر شد ،هفته اى دو س ...

عزیزم برای من خیلی کار دیر پیش اومد. اینه که به روند قبای زندگیم بیشتر عادت کردم. از اینکه همش مانتوهای تیره سر کار بپوشی و بیرونم نتونی چیزایی که دوس داری رو بپوشی بدم میاد. هر کاری ذو با استرس و عجله و بدو بدو انجام میدم. یه شب راحت خونه پدرم ننشستم از استرس فرداش که باید برم سر کار.

عزیزم برای من خیلی کار دیر پیش اومد. اینه که به روند قبای زندگیم بیشتر عادت کردم. از اینکه همش مانتو ...

ادارت دولتى كه دو روز در هفته تعطيله ،مهمونياتو ميتونى تو اين دو روز برى كه فكرت مشغول نباشه ،ببين چند وقت پيش يكى تايپيك زده بود كه يه ترم پزشكى خونده ولى به خاطر همين استرس و خستگى زمان كنكور انصراف داده در حالى كه ميتونسته مرخصى بگيره بعدها تربيت بدنى قبول شده كه بابت اين موضوع افسردگى ميگيره ،خلاصه اينكه قبل اين اقدام به همه ى زوايا فكر كن ،در نهايت اون چيزى كه فكر ميكنى آسودگى خاطرتو به همراه داره انجام بده ،موفق باشى

ادارت دولتى كه دو روز در هفته تعطيله ،مهمونياتو ميتونى تو اين دو روز برى كه فكرت مشغول نباشه ،ببين چ ...

مرسی گلم از راهنماییت. اما ادارات شهرستانها فقط یه روز تعطیلی داره اونم جمعه س.