2777
2789
چ ربطی داشت 

ربط داره دیگه اون به اسی میگه راه افتادی داری حرکت میکنی مثلا راه افتادی منظورش اینه که تو زبون در آوردی و اینا این کنایه ایش کنه بگه من بس که بزرگم خودت که تو حرکتی فکر میکنی من دارم حرکت میکنم به عمقش دقت کنی خیلی دندان شکنه😎

داداش مراقب خودت باش خواهرت منتظره تا برگردی از سربازی برات استین بالا بزنه😎اردیبهشتی ها عشقند از جمله خودممم😉😎

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اها این شوهرته چ پرروعه اه طلبکار

اگه مشکلات زندگی سنگه من سنگ شکنم🎭📍🗝️.   یه خانوم معلم خاص❤️ یه خانواده شاد ❤️که به همه خواسته هاشون رسیدن💪.                              𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗯𝗮𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗲𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝘀 همیشه بخند:) این دشمناتو گیج میکنه🎭
ربط داره دیگه اون به اسی میگه راه افتادی داری حرکت میکنی مثلا راه افتادی منظورش اینه که تو زبون در آ ...

تا طرف بیاد (مص من) تفکر کنه ک معنیش چیه یا ازش بپرسه ک چی ب چیه یه بیخیال میگ و باخودش میگ این دیگ چ اسکولیه

اگه مشکلات زندگی سنگه من سنگ شکنم🎭📍🗝️.   یه خانوم معلم خاص❤️ یه خانواده شاد ❤️که به همه خواسته هاشون رسیدن💪.                              𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗯𝗮𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗲𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝘀 همیشه بخند:) این دشمناتو گیج میکنه🎭

جوابت خوب بود جواب من یکم طولانی بود حالا اینی که گفتی خوب بود حالا که گفت سفر به سلامت بگو مرسی جاتون خالی ایشالا قسمت شما

داداش مراقب خودت باش خواهرت منتظره تا برگردی از سربازی برات استین بالا بزنه😎اردیبهشتی ها عشقند از جمله خودممم😉😎
تا طرف بیاد (مص من) تفکر کنه ک معنیش چیه یا ازش بپرسه ک چی ب چیه یه بیخیال میگ و باخودش میگ این دیگ ...

😂😂😂عمقش مهمه 😂اگه طرف خیلی زود بگیره اینو بگیم خوبه