2777
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 47 پست
چی بگمممم نه بیشتر از سر مذهبی افراطی بودن بودعه حقیقتااا

عه

فکر کردم فقط خودمم که سر این مغز های منجمد زندگیم تباه شده😕

نمیدونم چی بگم 

تقدیره دیگه 

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی بابا جنگ راه می افتاد 

اینو به عینه دیدم

تلخه ولی جالب بود😂😂

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

عه فکر کردم فقط خودمم که سر این مغز های منجمد زندگیم تباه شده😕 نمیدونم چی بگم  تقدیره دیگه& ...

نه بااباااااا 

ما هم داریممممم متاسفانههههه

ولی خب حداقلش اینه که ازدواج کنم خیلی نمیبنمشون

نه اصلا ممکن نذارن برم درس دانشگاه بخونم در این حد بخوان بزور شوهرم بدن

وااای😓 

همین کارو تا مرحله اجرا با من پیش رفتن 😓😂 

نه بااباااااا  ما هم داریممممم متاسفانههههه ولی خب حداقلش اینه که ازدواج کنم خیلی نمیبنمشون

با ازدواج که زندگی من درست نشد

تازه بعدشم دوباره جنگ بود😂

[QUOTE=281735933]وااای😓  همین کارو تا مرحله اجرا با من پیش رفتن 😓😂 [/QU وای چههه قدر تلخخ ق ...

لطف فرمودن به من حق انتخاب دادن گفتن یا دانشگاه با شوهر یا دانشگاه بی دانشگاه😂😂

دلم ب حال خودم میسوزه هعی روزگار

ای بابا چه سخت گیردبودن  حالا هم دبرنشده ۲۷هنوز جووونی  هرکاری میخوای رو انجام بده

ارههه

من دوست داشتم اون موقع که دانشجو بودم اینکارا را میکردم شاید اون موقع اصلا میتونستم ازدواج کنم و....... 

به مامانم گفتممم اینقدر ناراجت شد عه هی میگه وقت دکتر بگیر میدونی اصلا اشتیاقش نیست

لطف فرمودن به من حق انتخاب دادن گفتن یا دانشگاه با شوهر یا دانشگاه بی دانشگاه😂😂 دلم ب حال خودم می ...

اوهههه چه داستانی داشتی تو هم ها. داداشم داری ؟

اخه راجب داداش من اصلا این رفتارها را اعمال نکردن.

اوهههه چه داستانی داشتی تو هم ها. داداشم داری ؟ اخه راجب داداش من اصلا این رفتارها را اعمال نکردن.

آره دارم

اصلا کاری به کار اونا ندارن. هرکاری بخواد میکنه 

فقط بخت من برگشته بود

تازه معجزه بود اصلا که تا 18 سالگی مجرد بودم

😓