gjlnedanednarinnarin مدیر استارتر عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 9247 عنوان تولدمه 34 بازدید | 3 پست ی متن قشنگ میگین زیر عکسم بنویسم برای خوب شدنم دعا کنید و صلوات بفرستین ممنونم🥲🌹 1402/01/06 | 16:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عاشق__خنده عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 19783 امروز تولد من است و من هر روز بیش از پیش به این راز پی میبرم کهخلق شده ام تا زیباترین لحظه ها را برای خود و جهان اطرافم رقم بزنمتولدم مبارک🥳 غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•
gjlnedanednarinnarin مدیر استارتر عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 9247 امروز تولد من است و من هر روز بیش از پیش به این راز پی میبرم که خلق شده ام تا زیباتر ... مرسی جانم برای خوب شدنم دعا کنید و صلوات بفرستین ممنونم🥲🌹
عاشق__خنده عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 19783 مرسی جانم ♥️♥️🤍روز تولدم زمان الهام بخشی است که به من یاد آوری می کند هر روزم را با شور و عشق زندگی کنمتولدم مبارکهر چیزی به انسان آسیب می زند به جز عشق ورزیدن به خودتبهترین چیزی که تو می تونی باشی اینه که دوست خودت باشیتولدم مبارک! غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•