2821
2789
عنوان

گل ساناز

628 بازدید | 9 پست

ببخشید دوستان کسی بلده کمکم کنه تو مازندران پارسال یه گلدون رز خریدم اقاهه گفت دوتا بوته است بردی خونه دوتا گلدون کن همینکارو کردم وهردوتا رشد کرد قشنگ شد امروز گلدون ساناز خریدم از یه جا دیگه سه تا بوته توشه به فروشنده گفتم سوا کنم تو دوتا گلدون گفت خشک میشه نکن واقعا ساناز بارز فرق داره اگه دوتا گلدون کنم خشک میشه ممنون مشم کمکم کنید😘😘😘

حتما ریشه نداره گفت سوا نکن

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

این الان چهار رنگ ساناز تو باغچه بود آوردم تو گلدون کاشتمدوتا ریشه دار دوتا بی ریشه  

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ریشه سواست نمیدونم اید خواست دوتا ازش بخرم دروغ گفت

پس جدا کن خراب نمیشه این فصل هرچی بکاری با ریشه یا بی ریشه میگیره

من پونزده بیستا شاخه رز نشا دادم اکثرا گرفت

ممنون عزیزم خیبی ماهی که جوابمو دادی😘😘😘

فدات

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792