2777
2789

فکر کنم مربوط به حس ششم و فراتر 

فکر کنما

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چشم سوم چیکار میکنه ؟ 

هر چیزی ک بقیه متوجه نمیشن متوجه میشی یه چیز ماورایی از ذهن خوندن تا حدس و گمان دقیق و واقعی و.. 

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟

چشم سوم میگن چشم جهان بین هست.یعنی چشمی که همه چیز رو میتونه بفهمه مثل ایلومیناتی .ایلومیناتی هم یه سازمانه که میگن شیطانیه ولی خود سازمان ایلومیناتی گفته که نه ما شیطانی نیستیم و میخوایم کاری کنیم که همه آدمای دنیا پولدار شن.چشم سوم هم وسط پیشونیه.ولی خب غیبه.کسی هم داشته باشه دیده نمیشه.مثل یه حسه 

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          
ما دوتا چشم دارم یه چشم دیگه هم داریم که بهش میگن چشم سوم دیگه بقشو خودت بزن تو نت  با تشکر از ...

جای تو ایران نیست😂😂

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          
خب چشم سوم چیکار میکنه ؟  

حالا خارج از شوخی بهش فکر کنم میگن چشم بصیرت معمولا بچه ها یا افرادی که بیماری روانی دارن دارنش

بعد اینجوریه که تو باهاش می تونی چیزای ماورایی مثل جن و.. ببینی فکر کنم افرادی که خیلی عارفنم دارن