2777
2789
عنوان

نابود کردن جوش های زیر پوستی

126 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها من دیگه ب کدوم دری بزنم ک این جوشای لعنتی زیر پوستی برن بخدا از ترس اینکه بدتر نشن دست نزدم بهشون و اینکه چیزی استفاده نکردم 

بعد رفتم داروخونه بهم شوینده معرفی کرد چند روزه استفاده می‌کنه احساس میکنم مزخرفه اثری نداره جوشا همون شکلی هنوز مونده 

تو رو خدا کسی راهی چیزی بلده 

واقعا ممنون میشم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راکوتان 

آخرین خط درمانی جوش 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  

اول آزمایش کامل هورمونها. تیرویید. قند .ادرار. کبد و سونوگرافی رحم از راه شکمی بده 

هزار تا دلیل داره ممکنه پرولاکتین بالا باشه. ممکنه کیست باشه . تنبلی تخم دان. فیبروم. . تیرویید و حتی یبوست . ک تو آزمایش ها مشخص میشه اگر مشکلی باشه دکتر دارو میده 

بهترین راه اینه ک تغذیه رو رعایت کن . آب بخور.ورزش کن . اینا ممکنه تو چند ماه یا یک سال نتیجه بده . پس عجله نکن . استرس رو بزار کنار . اگر به لبنیات حساسیت داری و جوش میزنی ی مدتی کمتر کن یا بزارش کنار. 

یه شوینده مخصوص پوستت رو استفاده کن .همون ک ب پوستت میسازه داروخانه برای فروش محصولش هرچی معرفی می‌کنه تو ببین چی ب پوستت میسازه 

صبح و شب صورتت رو بشور. صبح صورتت رو بشور .بعد با حوله نخی ب صورت ضربه ای صورتت رو خشک کن. نکش رو صورتت.بعد یک ضد جوش فقط رو جوش هات بزن . و بعد روی صورتت آبرسان مخصوص پوستت بزن . حالا صورت جوش داره حساسه . بعضی صورتهای خشک هم جوش میزنن . و بعد هم ضدآفتاب بی رنگ حتی توی خونه بزن در روز چند بار تمدید کن نیازی ب شستن صورتت نیست اگر صورتت خیلی چرب میشه با تونر پاک کن و آبرسان و..بزن...شب هم همین منوال فقط ضدآفتاب نزن.

یک ماه قند نخور. ورزش کن آب بخور و کرم رو بزن حل میشه اگر مشکل داخلی نداشته باشی

اول آزمایش کامل هورمونها. تیرویید. قند .ادرار. کبد و سونوگرافی رحم از راه شکمی بده  هزار تا دل ...

ممنون از راهنماییتون من پوستم حساسه 

و ۲۱ سالمه مشکلی ام تا الان نداشتم آرایش هم خیلی کم میکنم 

یعنی بخاطر جوشام کرم پودر نمی‌زنم 

راکوتان چی هست ک اون دوست عزیز گفتن زیر تاپیک شما 

ممنون از راهنماییتون من پوستم حساسه  و ۲۱ سالمه مشکلی ام تا الان نداشتم آرایش هم خیلی کم میکنم ...

مشکل ک میگی نداری زمانی میتونی بگی ک آزمایشات و سونو ک گفتم رو انجام داده باشی . همه این مشکلاتی ک گفتم با ریزش مو و جوش خودش رو نشون میده بعضی ها اختلال قاعدگی یا چاق شدن یا موی زاید برای بعضی ها هم علامت ندارن.

راکوتان مزخرف ترین دارویی هست که فقط تو ایران تجویز میشه و کشورهای دیگر ممنوع کردن . جوش ها رو خشک می‌کنه ممکنه ب کبد و روده و.. آسیب بزنه نهایت دو الی سه ماه باید خورد اونم زیر نظر دکتر .‌‌. ک‌ اول آزمایش بده و سونو اگر دکتری بهت دارو داد هر دارویی بدون آزمایش و سونو بدون موش آزمایشگاهی تو‌رو‌گرفته و فقط معده و کبد رو داغون کردی .‌ا شتباه منو نکن ...

برای جوش اگر مشکلات مربوط ب رحم باشه مثل کیست و تنبلی تخم دان ک فقط با سونو مشخص میشه حتی تو سونو هم شاید مشخص نشه ولی دکتر براساس شرح حالت و جوشهات می‌فهمه باید بری پیش متخصص زنان اگر مربوط ب تیرویید و هورمونات هست برو پیش دکتر غدد یک دکتر خوب برو .‌‌‌‌‌‌‌پیش دکتر پوست نرو اصلاااا. این تجربه من هست . آها گاهی جوش ها بخاطر کمبود ویتامین هم هستن . 

باید علتش رو فهمید .

تو حتما ی مشکل دورنی داری وگرنه چرا جوش زیر پوستی بزنی ؟ یا هم از تغذیه ت هست . میگی مشکلی نداشتم آزمایش دادی؟؟؟شاید آزمایشات و سونو اوکی باشند. بالاخره باید مشخص شه.‌

ممنون از راهنماییتون من پوستم حساسه  و ۲۱ سالمه مشکلی ام تا الان نداشتم آرایش هم خیلی کم میکنم ...

کرم‌پودر نزن همون ضدآفتاب هرروز حتی تو خونه اندازه یک بند انگشت بزن بیرنگ . کم کم خوب میشی .