2777
2789

خدایا یه فرشته بزار تو دامنم دیگه خسته شدم 💔

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی مجردی 

چرا ازدواج نمیکنی

وقتی ازدواج کردی کی بچه به دنیا میاد

کی خونه میخری کی نم چی میخری

دهن مردمو اصلاااا نمیشه بست اصلاااااااا

یا قطع رابطه کن اگه اذیت میشی 

یااا تمرین کن زیاد بشون اهمیت ندی

تیغ بُران گر به دستت داد روزی روزگار، هرچه میخواهی بِبُر اما نَبُر نان کسی !...📿💯🌏🤏

حرفاهیچوقت تموم نمیشه من دوتا دارم پسرن هر جامیبینن منو میگن دختر دختر بیار دختر یعنی دیگه میخوام بحث تموم بشه میگم چشم باز ول نمیکنن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
وقتی مجردی  چرا ازدواج نمیکنی وقتی ازدواج کردی کی بچه به دنیا میاد کی خونه میخری کی نم چی می ...

من میخام قطع رابطه کنم از همین امسال دیگه فامیل برام تموم شد بهترین کار ممکنه 

حالم از قضاوتها به هم میخوره تازه ،اولی رو هم که بیاری هر وقت میبیننت میگن براش آجی یا داداش نمیاری ،،ببین حرف مردم تمومی نداره هیچ وقت 

خدا پرونده ای  را که مردم بنویسند ،نمیخواند

درچاه میشه بست دهن مردم نه

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

دهن مردم همیشه بازه 

اگ بچه دار هم بشی یه ایراد دیگ در میارن

پس اهمیت نده

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

سلام خواهر گلم 

براتون دعا کردم ان شاءالله خدای مهربان بهتون فرزندان صالح و سالم و عاقبت بخیر بده 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)