2777
2789
عنوان

مادر اشغال

274 بازدید | 6 پست

مادرم ۱۲ ساله دارو ندارمونو برد، رفت با یه پسر از خودش کوچیکتر توی فامیل صیغه شد، همش خبرش و میدن که مامانت با فلانیه، پدر بدبختم اومد تو یه داهات مستاجری، هر چی میگم خدااااا اون بدتر خوشحال تر میشه و مسافرت و عشق و حال. پس خدا کجاست؟ حالم بده تورو خدا یه چیزی بگید بهم. هر روز چشمم اشکیه

من دیگه مطمئنم خدایی نیست. سی سالمه بخاطر مادرم هیچکی نیومد سمتم. با بدبختی دارم میسوزمو میسازم بعد اون خوشیش و مسافرتش. تا بهشم پیام میدم میره شکایت میکنه که این مزاحمم شده. خدا کیه دیگه اگه بود که حق مارو میگرفت ازش

قرارنیست تقاص ونتایج اعمال همش توی این دنیا باشه.. ممکنه بخشی توی این دنیا باشه. شاید هم تمام تاوانش رو دراون دنیا باید بده... تاوان و قصاص در آخرت خیلی خیلی سخت تر از اینجاست.‌

پارسا پسرمامان😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

با تمام این حرفها و فکرها فقط خودت رو داغون میکنی، مادر و پدر و خواهر و برادر فقط وقتی با تو نسبت دارند که همه به وظایف خودشون عمل کنن.

وقتی چیزی رو نمیتونی عوض کنی، بریزش دور و دیگه بهش فکر نکن.

زندگی خودت رو از صف شروع کن.تو تازه سی سالت هستش.

حس ششم من بهم میگه تا پایان سال یه زندگی زیبا و رویایی شروع میکنی

صندوق زندگی، پر از پیام‌های خداست.با شماست که کدام را بخوانید و یا رد کنید...

ای بابا چقد بد 

چی بگم بخدا 

هرکسی یه مشکلی داره 

منم مادرم پشت سرم بدگویی میکنه جلو همه با آبروم بازی میکنه 

زندگی خودم و شوهرم جهنمه با شوهرم قهره، رابطمو با بابام بد کرد چقد دروغ و تهمت پشت سر منو شوهرم گفت که بیشترش شوهرم خبر نداره 

نگران نباش عزیزم ذکر بگو و به خدا توکل کن بهش عتماد کن خودش همه چیزو درست میکنه به حق این ماه عزیز

فقط میتونم بگم متاسفم برات واقعا

کاش مادرت یکم فکر میکرد

براش دعا کن تا خدا هدایتش کنه

چون الان داره این دنیا خوش گذرونی میکنه اون دنیایی هم هس ک ازش غافل شده خدا خودش هدایتش کنه فقط همینو بگو...

برنامه زندگی پس از زندگی شبکه چهار رو هم نگاه کن 

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
ای بابا چقد بد  چی بگم بخدا  هرکسی یه مشکلی داره  منم مادرم پشت سرم بدگویی میکنه ج ...

چقد بد اینجوری....

من مادر و پدرم خوبن اینجور حرفا نمیزنن فقط با اینکه اوضاع مالیشون خیلی خوبه هیچ کمک مالی ب ما نمیکنه با اینکه ما خیلی جاها واقعا ب کمکشون احتیاج داشتیم حتی ب قرض خواستم بهم ندادن...

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀