2777
2789
عنوان

مامانش زنگ زد

734 بازدید | 38 پست

هر چند من زیاد راضی نبودم حرف بزنیم ولی چاره ای نبود

گفت سلام دخترم خوبی البته نه به دخترم گفتنش نه به لحنش چون سرد بود یه جورایی

درباره کار و درسم اینا پرسید 

بعد حرف از خودمون شد من گفتم  خانم فلانی من وقتی فهمیدم شما راضی نیستین ارتباطمو با فلانی قطع کردم چون رضایت خانواده برام مهم بود 

گفت بله در جریانم ولی وقتی پسر من شمارو دوست داره تموم کردن یه طرفه کار درستی نبود

گفت من مخالف بودم چون به نظرم شما با این اختلاف سنی نمیتونین زندگی کنین اما حالا که همو دوست دارین یه مدت بیشتر باهم اشنا شین تا ببینیم خدا چی میخواد

بعدم دیگه خداحافظی کردم بعد یه سری حرفا که مهم نبود 

نظرتون چیه؟

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر گفت منم لایک کنید 

میشه دعا کنید برای موفقیتم برای معلم شدنم                                                                                                        در ضمن مجردم اسم کابریم فانتزی هست 
اختلاف سنی چقدره کی بزرگتره

من ۲۰ پسرش ۳۰

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
چند سالته؟ چند سالشه؟

من ۲۰ اون ۳۰

مادرش چجوری فهمیده چی گفته

متوجه منظورتون نشدم

مبارکه

چی مبارکه خیلی سرد بود

اگر گفت منم لایک کنید 

گفتم همشو همون اول

گفتم همشو همون اول

❤️❤️

میشه دعا کنید برای موفقیتم برای معلم شدنم                                                                                                        در ضمن مجردم اسم کابریم فانتزی هست 
اووو اونم از خداش باشه به خاطره چیزه دیگه ای فکر کنم وگرنه به خاطر سن نیست

چطور ؟چند ساله اصرار داره یکی از دخترای فامیلو بگیره حتی وقتی منم نبودم ولی خب این میگه من اون دخترو نمیخوام